19.01.2020

Make-up trikovi poznate holivudske šminkerke zbog kojih ćete izgledati 10 godina mlađe

Postoje mnoge stvari u životu u kojima uživamo sve više kako godine prolaze, ali kada je u pitanju naša koža uvek nam je najbitnije da izgleda što je moguće mlađe. Ukoliko smo mladalačkog duha potreba za tim je još veća jer želimo da izgledamo u skladu sa tim kako se osećamo. U neprekidnoj potrazi za formulom mladosti, uspešna šminkerka Fiona Stiles odlučila je da podeli pet ključnih saveta kako da uz pomoć make-upa podmladimo svoje lice. Ova čuvena šminkerka sarađivala je sa mnogim svetskim zvezdama od Jessice Albe do Madonne i tvrdi da veštom upotrebom make-upa uz samo nekoliko poteza možemo izgledati i do deset godina mlađe.
Ovo su njeni saveti.

1fs 11519

@fionastiles

SAVET BR. 1
– Kada je reč o koži, sjaj uglavnom podrazumeva i mladost. Zbog toga preporučujem upotrebu kremastih hajlajtera ili iluminatora i to na mostu nosa i na vrhovima jagodica. Tako ćete učiniti vašu kožu svežijom.

2fs 11519

NYX Liquid Illuminator Born To Glow

SAVET BR. 2
– Kada birate olovke za oči izbegavajte crne krejone i zamenite ih onim u braon boji. Odlična je i bolja šljive, ali samo ukoliko se slaže sa vašim tenom. Crna boja čini da oči izgledaju manje, a samim tim i dodaje godine, dok će boja čokolade vaš pogled učiniti toplijim. Možete slobodno izabrati i one koje u sebi imaju malo sjaja.

3p fs 4215

M.A.C Eye Kohl

SAVET BR. 3
– Žene u Americi i Evropi često imaju jako izražen luk na obrvama što ih čini starijim. U Aziji je, recimo, moda takva da su obrve ravne i to je jedan od razloga zašto žene sa tog prostora izgledaju mlađe. Setite se da naglašene lukove niste imale ni kada ste se rodile i zbog toga ih ublažite. Takođe, savetujem da birate olovke koje su nešto svetlije od prirodne boje vaše kose. A postoje i odlični gelovi za obrve čiju upotrebu podržavam.

2p fs 4215

Anastasia Beverly Hills Tinted Brown Gel

SAVET BR. 4
– Kada je u pitanju rumenilo, birajte radije ona u prahu umesto kremastih. Tečna rumenila mnogo bolje izgledaju na mlađoj koži dok na nešto starijoj mogu da naglase bore. Takođe, rumenila u prahu se mogu mnogo bolje izbledovati, a na taj način se izbegavaju oštre linije.

1 make up

NARS Cosmetics Blush in Orgasm

SAVET BR. 5
– Izbegavajte pudere u kamenu koji u sebi imaju hladne ili svetlucave tonove. Umesto njih, odlučite se za one sa nežnom bazom poput satena, a možete izabrati i mat završnicu koja će vaš izgled učiniti chic.

2 makeup

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder

Naslovna fotografija: @fionastiles
Foto: Instagram, Promo

Poslednje vesti
Ne propustite