05.11.2015

Make-up tutorijali: Tri YouTube kanala koje volimo

Svaka žena žudi za savršenim make-upom. Da biste to i postigli potrebno je pronaći najidealnije beauty i make-up preparate za svoj tip kože, ali i usavršiti tehnike šminkanja. Zahvaljujući brojnim YouTube tutorijalima, blogerima i sajtovima koji se isključivo bave make-up savetima, taj posao je danas mnogo lakši.
Ukoliko ste fanatik po pitanju kozmetike i šminke, onda verujemo da su vam neki od sledećih YouTube kanala poznati, a ako nisu, pravo je vreme da ih upoznate. Napravili smo selekciju kanala čiji nam se tutorijali najviše dopadaju i za koje smo sigurno da će vam pomoći u savladavanju najkorisnijih trikova za total beauty look.

Pixowoo (Velika Britanija)

Facebook/Pixiwoo

Facebook/Pixiwoo

Sestre Samantha Chapman i Nicola Haste dolaze iz Londona i obe su profesionalne šminkerke. Ako tragate za kanalom koji je savršen za upoznavanje sa novim proizvodima, obavezno posetite Pixiwoo na YouTube-u, a imaju i istoimeni blog. U svojim videima često isprobavaju različite make-up proizvode i to jedna skuplju, a druga jeftiniju varijantu i dele svoje utiske. Osim toga, imaju i odlične make-up tutorijale.

Eman (SAD)

Eman

Eman

Eman je poreklom iz Egipta, većinu života je provela u Kanadi, a poslednjih godina živi u Los Anđelesu i angažovana je najviše u radi na reklamnim kampanjama. Njen YouTube kanal izdvojio se po odličnim objašljenjima svakog koraka u nanošenju svih make-up proizvoda i odličan je izbor za sve devojke koje žele da znaju kako se treba našminkati za dnevne, kako za večernje prilike, koje boje koristiti tokom zime, a koje u letnjim mesecima…

Lisa Eldridge (Velika Britanija)

nas p ll 5615

Lisa je verovatno najpopularnija šminkerka koja ima svoj YouTube kanal, a njene klijentkinje su neke od najpopularnijih žena na svetu poput Keire Knightley, Kate Winslet, Jennifer Lopez… Ona je i kreativna direktorka make-up linije kuće Lancome, ali njene tutorijale vam prvenstveno preporučujemo zbog detaljnih objašnjenja zahvaljujući kojima ćete lako savladati i najteže make-up korake.

Poslednje vesti
Ne propustite