06.10.2015

Mala škola šminkanja: Naučite da istaknete prirodnu lepotu

San svake žene je da ovlada osnovnim tehnikama make-upa i da nauči da se šminka za svaku priliku tako što će istaći svoju prirodnu lepotu i izabrati proizvode koji odgovaraju njenom licu. Sada je to i moguće uz make-up radionice Tamare Ćosić u okviru Male škole šminkanja. Reč je o dinamičnim kratkim kursevima i predavanjima, na kojima se uz zabavu i praktične trikove, demonstrirane na licu mesta, polaznici uče kako da samostalno našminkaju svoje lice.
Ukoliko želite da savladate male tajne make-up zanata imate priliku da već ovog meseca posetite uvodno predavanje ili kurs Male škole šminkanja.

1p s 51015

Make-up predavanje održava se 8. oktobra od 18 do 20h i podrazumeva teorijski deo uz preporuku proizvoda i live demonstraciju svih koraka šminkanja za dan i veče na modelu. Imaćete priliku i da postavite sva pitanja koja vas interesuju i da na njih dobijete odgovore kroz praktičnu prezentaciju.
Ako želite nešto korisnije znanje, pravi izbor za vas je osnovni make-up kurs koji se održava 11. i 25. oktobra. Kurs podrazumeva demonstraciju svih tehnika i make-up trikova za dan i noć, uz preporuku idealnih proizvoda.
Polaznici uz asistenciju edukatora i sav materijal obezbedjen od strane škole, na svom licu uvežbavaju korake za njihove crte lica.

2p s 51015

Informacije i rezervacije se vrše putem telefona: 064/167-61-61

Foto: Facebook/Mala škola šminkanja

Poslednje vesti
Ne propustite