31.03.2017

Mango predstavlja ključne prolećne komade za sve genercije

Brend Mango predstavio je aprilsku kampanju A Story of Uniqueness (Priča o jedinstvenosti), koja slavi autentičnost svakoga ponaosob kroz njegovu ličnost i talente. Fotografije i video kampanju je snimio Angelo Penetta, a stajling kampanje potpisuje Aleksandra Woroniecka.

Parker van Noord

Parker van Noord

Kampanja nam predstavlja različite ličnosti koje dele zajedničke vrednosti, a sve su jedinstvene. Podelu čini sedam osoba starosti od 20 do 63 godine koje su snimnjene u svakodnevnim situacijama u multikulturalnom okruženju distrikta Venice Beach u Los Anđelesu. Prve dve fotografije prikazuju Bhumiku Aroru, 29-godišnju indijsku manekenu, i Lyn Slater, 63-godišnju profesorku američkog univerziteta.

Bhumiku Aroru

Bhumiku Aroru

Bhumika ima veoma uspešnu karijeru u modnoj industriji, a njena velika strast vodila ju je u borbi protiv predrasuda koje vladaju o poslu modela u njenoj zemlji. Lyn Slater je postala modni influenser i ikona zahvaljujući svom blogu Accidental Icon, koji vodi paralelno sa svojom profesorskom karijerom. Ostajući verna svom lajtmotivu “Godine ne variraju”, ona je pokrenula blog zato što nije uspela da nađe magazin ili online stranucu namenjenu ljudima koji žive normalne, ali zanimljive živote.

Lyn Slater

Lyn Slater

 

Staz i Misha Lindes su sestre koje dele strast prema muzici, a pod uticajem oca, Hala Lindesa, gitariste benda Dire Straits. Staz, 24-godišnjakinja koja svira gitaru uspešno kombinuje svoju modeling karjeru sa pevanjem u garage-style rok grupi The Paranoids. Misha (26) je članica punk grupe Sad Girl, u kojoj peva i svira gitaru.

Staz Lindes

Staz Lindes

Misha Lindes

Misha Lindes

Andre i Parker van Noord iz Holandije su otac i sin, modeli po profesiji. Pedesetogodišnji Andre je otkriven pre 32 godine na koncertu Rolling stones i do danas je uspešno vodio karijeru modnog fotografa i muzičara. Parker je student koji je krenuo očevim stopama.

Andre van Noord

Andre van Noord

Parker van Noord

Parker van Noord

Poslednja zvezda kampanje je Lauren Johnson, 25-godišnja keramičarka. Prvobitno nije bila u planu da postane deo ove ekipe, ali od trenutka kada je kročila na set, zahvaljujući svojoj ličnosti, talentu i jedinstvenom izgledu, privukla je pažnju kreativnog tima, koji nije oklevao da je uvrsti među junake Priče o jedinstvenosti.

Lauren Johnson

Lauren Johnson

Lyn Slater

Lyn Slater

Andre van Noord

Andre van Noord

Poslednje vesti
Ne propustite