29.10.2015

Maria Kolosova i Oksana On: Novi ruski modni duo

Mnogo je parova u modnom svetu, najčešće između blogerki i fotografa, a jedan od najzanimljivih modnih dua dolazi nam iz Rusije. Dve ambiciozne devojke Maria Kolosova i Oksana On ne kriju ljubav koju čuvaju jedna za drugu, ali ni strast prema modi. Uspešne emotivne partnerke postale su prave street style zvezde u Moskvi, ali i mnogo šire, a njihova popularnost mogla bi uskoro da se meri sa onom koju imaju Miroslava Duma ili Lena Perminova.
Gde god se pojace, ove devojke izazivaju pravu modnu oluju, a tajna njihovog stila je u posedovanju komada koji su upravo “sišli” sa pista.
Obe rade za modne magazine, Maria je zaposlena u ruskom izdanju Harper`s Bazaara i ima svoj blog Kyklamasha, dok je Oksana na poziciji modnog direktora prestižnog moskovskog SNC magazina.
Tokom proteklog Mersedes-Benz Fashion Week-a u Moskvi imali smo priliku da vidimo mnogo zanimljivih outfita ovog para koji je u fokusu brojnih street style fotografa. Zahvaljujući skupocenom i besprekornom ukusu, ove talentovane devojke još jedan su dokaz da je Rusija postala velika modna sila.


Foto: Instagram, Facebook

Poslednje vesti
Ne propustite