11.03.2016

Marija Kilibarda otkriva svoje omiljene gastro adrese

Atraktivna voditeljka Marija Kilibarda, koju poslednjih nedelja gledamo u najpopularnijem šou programu “Tvoje lice zvuči poznato” na Prvoj televiziji, otkrila nam je omiljene beogradske ugostiteljske objekte koje redovno posećuje. Mada priznaje da je poslednjih godina česte izlaske zamenila odlascima u prirodu i odmorima u kućnoj varijanti, postoji nekoliko restorana koje i dalje rado posećuje, a na njenoj listi je i poznati dorćolski D Bar.
– Poslednjih godina sve češće kuvam i volim da jedem kod kuće naročito kada sam na režimu detoksikacije i kada je važno da znam kako i od kojih namirnica se priprema jelo koje obedujem. Ipak, postoji nekoliko mesta kojima se rado iznova vraćam i to su uglavnom ugostiteljski objekti u kojima poznajem osoblje i kuvare. Ta činjenica mi uvek uliva poverenje jer volim da se, i prlikom izlaska, osećam kao da sam kod kuće – kaže Marija koja nam je otkrila svoja omiljena beogradska mesta.

D BAR
Najviše mi se dopada zbog toga što poseduje savremeni enterijer koji je istovremeno i ušuškan. Retka su moderna mesta u kojima se osećate kao da ste u dnevnoj sobi kakav je D Bar. Osim toga, provereno znam da tamo rade najkvalitetniji šankeri i koktel majstori.

MADERA
Čuveni restoran je moje omiljeno mesto za večere, često mi posluži i kao privremena kancelarija, ali i dnevna soba. Znam sve zaposlene u Maderi i zaista provodim mnogo vremena tamo.

ID RESTORAN 
Razlog što volim ovo meto nije samo taj što je suvlasnik moj prijatelj Ivan Ivanović već pre svega zato što služe najbolji kupus sa flekicama koji sam ikada jela.

GUŠTI MORA
Kada se zaželim prave morske hrane najviše volim da odem u Gušti mora jer je reč o proverenom mestu u kome sam sigurna u kvalitet hrane.

BYBLOS
Reč je o jedinom pravom restoranu libanske kuhinje kod nas, a često imaju i gostujuće šefove iz Bejruta. Jela koja se tamo služe sz zaista autentična i odlična su za sve prilike kada želim da pojedem nešto egzotično.

BIZU
Volim japansku kuhinju, naročito sushi koji najčešće jedem u ovom restoranu na Senjaku.

Foto: Instagram/kilimara

Poslednje vesti
Ne propustite