21.03.2017

MayaM Botanical Cosmetics krije prave beauty dragulje

Mali proizvođači prirodnih preparata za negu već godinama unazad stekli su veliku popularnost u svetu te polako zauzimaju primat u odnosu na velike kompanije. Ovaj trend u poslednje vreme stiže i kod nas, a domaći brendovi preparativne kozmetike u svom asortimanu kriju prave beauty dragulje. U pitanju su male proizvodnje koje sačinjava po nekoliko entuzijasta i obožavalaca kvalitetnih sastojaka i negovane kože i kose. Jedna od njih je i Maja Micković koja je pre godinu dana osnovala brend MayaM Botanical Cosmetics.

2mc 21317

– Pre nekoliko godina sam promenila ishranu, postala vegeterijanac i prestala sam da konzumiram sve namirnice koje loše utiču na zdravlje. Samim tim, poželela sam da izbacim i industrijske kozmetičke preparate. Zakoračila sam u svet prirode tako što sam najpre sebi počela da pravim različite kremice, tonike, dezodoranse… Nakon dosta vremena, shvatila sam da je to nešto u čemu uživam i čime bih volela da se bavim – počinje priču Maja i nastavlja:
– Od prvobitne ideje do realizacije nije trebalo mnogo vremena jer je nekako sve počelo da se slaže baš kako treba što mi je bila potvrda da sam na dobrom puto. Uživala sam u svim segmentima tokom stvaranja brenda.

3mc 21317

Svaki proizvod sa etiketom MayaM Botanical Cosmetics nastao je sa mnogo pažnje i ljubavi, a sve sirovine koji se koriste pri izradi nabavljene su od proverenih kompanija i imaju sve potrebne sertifikate. Preparati ovog brenda su 100% prirodni, a napravljeni su od različitih ulja, butera, minerala, vitamina i etericnih ulja.
– Za sada u ponudi imamo 9 proizvoda – body butter, body cream, body cream junior, deodorant cream, body scrub, lip balm, sunscreen… Svaki instinski neguje kožu lica i tela, a cene su zaista pristupačne. U planu je i širenje asortimana, zatim uvođenje većih pakovanja, a velika mi je želja da otvorim i male radnje u Beogradu i Novom Sadu.

1mc 21317

Zahvaljujući društvenim mrežama proizvodi naše sagovornice došli su do velikog broja potrošača, a komunikacija sa zadovoljnim klijentima jedna je od njenih najvećih pokretačkih snaga.
– Moram da kažem da sam presrećna što svakodnevno dobija poruke od velikog broja devojaka i žena koje su uvek spremne da me pohvale i ohrabre. Ta povratna informacija mi daje daje vetar u leđa da se još više trudim i da nastavim da širim ovu lepu priču.

Napomena: Posetite našu Facebook stranicu! Sve čitaoce očekuje nagradna igra na Facebook-u, a najuspešniji će dobiti na poklon MayaM Botanical Cosmetics body cream i lip balm

Poslednje vesti
Ne propustite