27.10.2015

Melt Cosmetics: Ruževi koji su zavladali Instagramom

Poslednjih godina Instagram je postao mesto gde se lansiraju novi fashion, make-up i hair trendovi, ali su i mnogi brendovi zahvaljujući ovog društvenoj mreži dobili na popularnosti. Poslednji u nizu jeste Melt Cosmetics odnosno ruževi ove kozmetičke kuće koje obožavaju mnogobrojni šminkeri, beauty blogeri, a sve je više i vlogera koji ih preporučuju. Ukoliko volite ultra-mat nijanse na usnama, i vi ćete se zaljubiti u ove karmine.

1p m 271015

Melt Cosmetics osnovale su dve iskusne šminkerke Lora Arellano i Dana Bomar koje su došle na ideju da iskoriste činjenicu da je ponuda ruževa neobičnih jarkih i neon boja veoma slaba. Zato su mat karmini ludih boja poput zelene, plave, ljubičaste i sive zaštitni znak brenda, a u ponudi su i uobičajene nijanse. Melt je za kratko vreme postao hit na društvenim mrežama, pa sada ima više od milion i po pratilaca na Instagramu.
Ako upečatljive nijanse nisu vaš izbor onda će vam se sigurno dopasti nova kolekcija karmina neutralnijih boja koje se kreću od svetlo ružičaste do čokoladno smeđe.

2p m 271015

Foto: Melt Cosmetics

Poslednje vesti
Ne propustite