nas mv 9917
10.09.2017

Milena Vasić otkriva pet stvari koje je čine srećnom

Ona je majka tinejdžera Nikole i Lane, dvoipogodišnjeg Lava, supruga reditelja Juga Radivojevića, uspešna glumica, a od nedavno i idejni tvorac kreativne igraonice za decu Klupko. Milena Vasić sa pravom bi mogla da ponese epitet super žene kojoj sve polazi za rukom. Bez obzira na mnogobrojne poslovne obaveze koje su je sačekale ovog septembra – rad sa najmlađima, priprema predstave Fantom iz Opere i snimanje serije Ubice mog oca 2, uvek je vedra i puna elana. Pitali smo ovu poznatu glumicu šta je čini srećnom, a ona je izdvojila pet stvari koje joj uvek izmame osmeh.
Igraonica Klupko: Mesto gde volim da provodim vreme jer mi pruža mogućnost da izrazim sebe na najkreativniji način kroz druženje sa decom, igru i muziku. Za mene je to jedan potpuno novi svet, jer iako sam majka troje dece, ti susreti sa osmesima drugih mališana i njihovih zadovoljnih roditelja prava su hrana za dušu. Najdraže mi je kada vidim da nam se nakon lepog druženja rado vraćaju.
Pozorište: Proces rada u pozorištu nešto je što me uvek raduje. Tada se zatvaraju vrata svakodnevice i počinje jedan potpuno novi život u kome imam priliku da istražujem i da se igram sa svojim najdubljim emocijama i mislima.
Putovanja: Samostalna putovanja, putovanja sa Jugom, putovanja sa decom… Uvek je uživanje istraživati nove gradove, običaje, ljude…
Jutarnja kafa: Prvu kafu uvek pijem u miru. Beograd je najlepši rano izjutra, a još kada imate svoje mesto za ispijanje crnog napitka, onda taj ritual ne može da vas ne čini srećnim.
Plivanje: Ovaj sport sastavni je deo mog života. Leti volim da plivam u moru dok tokom ostatka godine posećujem bazene kako bi nadomestila nedostatak mora. Voda me relaksira i oslobađa od svake vrste stresa i umora.

1mv 9917

Foto: Mirko Tabašević za Hello!

Poslednje vesti
Ne propustite