14.10.2019

Miloš Biković bio je najveća zvezda prvog Sneakerville festivala

U halama 2 i 3 Luke Beograd juče je održan prvi Sneakerville festival, koji je okupio ljubitelje sneaker kulture, umetnosti, muzike, sporta i mode. U srcu nekadašnje industrijske zone posetioci su imali priliku da pogledaju nove modele patika mnogobrojnih brendova, kao i da učestvuju u različitim aktivnostima koje su izlagači pripremili, da prisustvuju radionicama i da se upoznaju sa sneakers kulturom.

1s 141019

Čitav događaj bio je praćen odličnim muzičkim programom, u okviru kog su svoje nastupe imali Sara Jo, Senidah, Cobi, Fox, Surreal i Klinac. Među posetiocima je bilo i mnogo poznatih ličnosti, koje sarađuju s brendovima koji su se našli među izlagačima. Najveću euforiju među prisutnima izazvao je dolazak glumca Miloša Bikovića.

2s 14919

Jedan od naših vodečih umetnika mlađe generacije bio je gost Fashion&Friendsa, čije je zaštitno lice, a zajedno s influenserkom Anastasijom Grujić družio se sa mnogobrojnim posetiocima, kao i okupljenim novinarima. Tom prilikom predstavljen je i novi brend koji će se naći u Fashion&Friends ponudi – Moonse Knuckless, čije stylish jakne nose mnoge svetske zvezde.

3s 14919

Anastasija Grujić i Miloš Biković

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite