03.12.2015

Miranda Kerr: Mojih 6 pravila za proslavu praznika sa stilom

Top model Miranda Kerr, osim po uspešnoj karijeri, poznata je i po jedinstvenom ličnom stilu koji obožavaju i modni stručnjaci, i devojke širom sveta. Kao jedna od najuspešnijih manekenki, poznata Australijanka dobro zna kako se obući za velike proslave i šta je ključno za dobar styling. Zato vam prenosimo njena modna pravila za besprekoran novogodišnji i božićni outfit, ali i po neki beauty i životni savet kojima se atraktivna lepotica rukovodi.

Birajte jednostavnost
– Bilo da je reč o najluđoj noći ili nekom drugom važnom eventu i partyju, nikada ne možete pogrešiti sa malom crnom haljinom. Najzahvalniji su modeli čija dužina seže do kolena. S druge strane, za Božić volim da obučem garderobu crvene ili bele boje jer smatram da ona podstiče dodatnu magiju u vazduhu.

Ne zaboravite nakit
– Prepuručujem nakit iz moje Swarovski kolekcije jer je lep i može da se nosi i preko dana, i uveče. Želela sam da kreiram komade sa porukom, pa tako svaki nosi svoju simboliku. U poslednje vreme najviše volim da nosim modele sa zvezdom iz ličnih razloga koje neću otkrivati. Za mene je to način izražavanja individualnosti.

Ništa ne može uništiti look kao suva koža
– Tokom zime sam opsednuta negovanjem kože i pre nego što bilo gde krenem potrudim se da ona izgleda sveže i sjajno. Zato redovno koristim piling kako bih uklonila mrtve ćelije kao i ulje šipka koje moju koža najbolje hidrira. Krema za ruke u torbi, još jedan je zimski must-have!

Praznici su rezervisani za porodicu
– Jako mi je važno da sam sa svojom porodicom u ovo doba godine. Zato se svi okupljamo u Australiji kod bake i deke. Tokom Božića svi obavezno učestvujemo u pripremi trpeze i to je odličan način da se družimo, razgovaramo i pokažemo emocije jedni drugima.

Ne zaboravite ni svoje prijatelje
– Ja sam posvećena majka i jako sam vredna kada je reč o poslu, ali nikada ne zapostavljam prijatelje. Volim da provodim vreme sa njima, a sezona praznika je odlična i da im još jednom pokažem koliko mi je stalo do njih.

Na kraju, kome treba jelka, ako imate klavir?
– Slavila sam Božić i u Njujorku i Los Anđelesu, ali odlazak u Australiju posebno volim zbog klavira u kući bake i deke. To me asocira na vreme kada sam bila dete jer smo tada imali malu jelku koja je stajala na klaviru i zato su pokloni bili upravo ispod klavira. Osim toga, na sam Božić, deka je oblačio kostim Deda Mraza i svirao nam praznične pesmice.

Foto: Miranda Kerr

Poslednje vesti
Ne propustite