nas mo 23619
24.06.2019

MO Swimwear ove sezone ima najlepše kupaće kostime

Rad dizajnerke Milice Opačić pratimo otkad se pojavila na našoj modnoj sceni, a poslednjih nekoliko godina svakog leta nestrpljivo isčekujemo kolekcije kupaćih kostima s potpisom brenda MO Swimwear by M&N, koji je poznata beogradska kreatorka osnovala s drugaricom Nikolinom Jungić. Nova kolekcija Goddess promovisana je prošle nedelje kada su autorke brenda organizovale Bikini Matine na bazenu Sava Bien, na Novom Beogradu.

1mo 23619

- MO Swimwear može se pohvaliti velikim izborom jednodelnih i dvodelnih kupaćhi kostima, koji su kreirani za različite građe, rađenih od najkvalitetnijih materijala, atraktvinih boja, jedinstvenih krojeva… Sve to čini ih modnim komadima koji se mogu poneti i van plaže – kao bodi ili kao top – rekla nam je Milica Opačić na promociji.

3mo 23619

Kao i sa brendom MO Premiere, Milica se drži klasičnih, vanvremenskih krojeva, na koje nadograđuje šik elemente, koji otvaraju mogućnosti brojnih kombinovanja i ističu žensku figuru u najboljem svetlu.

6mo 23619

- Kupaći kostimi iz ove kolekcije nose imena naših dragih žena, a za kolekcijuGoddess izabrale smo četiri boje: crnu, belu, crvenu i zlatnu – istakla je Nikolna Jungić, koja živi i radi u Dubajiu kao direktorka Spa i Welness centra Sheraton Grand hotela.

7mo 23619

Brend MO Swimwear već nekoliko godina uspešno posluje i u inostranstvu, a u Beogradu se može naći u studiju Milice Opačić – MO Premier na Dorćolu (Dobračina 34).

4mo 23619

5mo 23619

8mo 23619

9mo 23619

Foto: Marko Vulević

Poslednje vesti
Ne propustite