13.03.2016

Novi modni dokumentarac koji će svi obožavati

Filmovi i moda oduvek su zajedno dobro funkcionisali, a dokumentarci sa protagonistima uvek dinamične fashion industrije, uglavnom su zanimljivi sbima koje vole područje pop kulture.
Tako uskoro stiže pravi dragulj među modnim dokumentarcima “Crazy About Tiffany’s” sa uzbudljivom pričom o nastanku i usponu jedne od najpoznatijih brendova nakita Tiffany. Od kada je 1837. godine ta kuća osnovana, pa sve do danas svojim prekrasnim nakitom oduševljava ljude širom sveta, a da ima veliki uticaj u popularnoj kulturi dokazuje i vanvremenski filmski klasik “Doručak kod Tiffanyja”. Film sa harizmatičnom Audrey Hepburn i dan danas je podjednako popularan kao i u vreme kada je snimljen.
U novom dokumentarcu ćemo moći da čujemo različite detalje, dogodovštine i zanimljive činjenice od stilistkinja Kate Young i Rachel Zoe kada se radi o stilizovanju zvezda za crvene tepihe. A moći ćemo da vidimo i interesantne detalje sa setova popularnih serija kao što su Seks i grad ili Prijatelji, dok će nas kroz priču voditi Jessica Biel, Katie Couric, Baz Luhrmann, Jennifer Tilly, Rachel Zoe i mnogi drugi.

Foto: Printscreen

Poslednje vesti
Ne propustite