25.10.2015

Monti Pajton Spamalot: Brodvejska hit predstava prvi put u Beogradu

Najpopularniji brodvejski mjuzikl “Monti Pajton Spamalot” stiže u Beograd. Do sada neviđenu postavku čine glumci Nikola Kojo koji se posle dvadeset godina vraća na svetlo pozornice kroz lik kralja Artura, Nikola Đuričko, Srđan Timarev, Gordan Kičić, Dejan Lutkić, Miroljub Turajlija, Ivan Marković, Jelena Jovičić, na čelu sa rediteljem Radoslavom-Raletom Milenkovićem. Popularni mjuzikl će premijerno biti odigran u Velikoj sali Sava Centra 22. novembra 2015. godine, sa početkom u 20 časova.

3p mp 251015

– Projekat “Spamalot” je jedinstven muzičko-scenski spektakl koji će, po prvi put na ovim prostorima, publici omogućiti da uživa u vrhunskoj svetskoj produkciji. Okupili smo više od 100 ljudi koji čine deo glumačkog, baletskog, horskog i orkestarskog ansambla, kao i veći broj spoljnih saradnika iz oblasti umetničkih i scenskih delatnosti. Ovaj mjuzikl je odlična prilika za sve ljubitelje Monti Pajtona i dobrog humora da dođu i zajedno sa nama uživaju u svetski poznatom muzičko-scenskom spektaklu. – izjavili su iz Proscenium Productions-a.

4p mp 25t1015

Mjuzikl komedija “Monty Python’s Spamalot” je više puta nagrađivana predstava bazirana na filmu “Monti Pajton i Sveti Gral” . Mjuzikl obiluje tradicionalnim britanskim humorom i satirom i opisuje legendarnu potragu Kralja Artura za Svetim Gralom. Priča je bazirana na knjizi Erika Ajdla, originalnog člana grupe Monti Pajton, koga očekujemo na premijeri kao specijalnog gosta.
Karte za mjuzikl “Monti Pajton Spamalot” mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na blagajni Sava Centra.

nas 1 mp 251015

nas 2 mp 251015

 

Poslednje vesti
Ne propustite