26.09.2020

Na svakih sedam sekundi u svetu se proda po jedna paleta ovih kultnih senki

Kada je 2010. godine Urban Decay lansirao prvu Naked paletu senki nastala je prava opsesija među devojkama širom sveta. Kombinacija od 12 boja, koje idu od neutralnih do jakih tonova, brzo je postala sastavni deo make-up kolekcije svakog šminkera koji drži do sebe, našla se na toaletnim stočićima miliona žena, a beauty blogeri su imali samo reči hvale o ovom proizvodu. Naked je brzo postala sinonim za nude palete a mnogi su, manje ili više uspešno, pokušali da naprave kopije ovog kultnog proizvoda, koji je do 2018. godine, kada je povučen iz prodaje, proizveden u neverovatnih 30 miliona primeraka.

@urbandecaycosmetics

Od tada do danas lansirano je desetak Naked paleta, koje su postale sinonim za kvalitetne senke, a podjednako ih vole i make-up početnici i najbolji profesionalci zaduženi lookove najvećih svetskih zvezda. Sličnu popularnost imale su i Naked2, Naked Smokey i Naked Basics palete, koje su takođe povučene iz prodaje, dok su danas kupcima na raspolaganju Naked3, Naked 2 Basic, Naked Hear, Naked Petite Heat, Naked Reloaded, Naked Cherry, Naked Honey i najnovija Naked Ultraviolet. Mada će uspeh prve palete malo koja uspeti da dostigne, o njihovoj popularnosti najbolje govori podatak da se na svakih sedam sekundi u svetu proda po jedna Naked paleta.

@livblankson

Tajna uspeha ovih proizvoda krije se u formuli koja sadrži Pigment Infusion Sistem ™, zahvaljujući kome se boje lako nanose i izuzetno su postojane. Važan adut Naked paleta je i mudar izbor nijansi koji omogućava kreiranje i dnevnih i večernjih make-up lookova, a svi tonovi se međusobno jako lepo kombinuju.

@urbandecaycosmetics

Ukoliko planirate da isprobate neku od ovih paleta, a niste spremni na eksperimente sa Naked Cherry ili Naked Ultraviolet, već su vam potrebne senke koje ćete svakodnevno koristiti, najbolje je da počnete s Naked Honey ili Naked Reloaded paletom. Naked Honey paleta najviše će odgovarati osobama sa smeđim ili očima boje lešnika i jantara, jer sadrži zlatne, narandžaste i tonove boje šampanjca, kao i raskošne čokoladno-smeđe nijanse. S druge strane, Naked Reloaded odličan je izbor za devojke sa svetlim očima. Nežni zlatni, bronzani i metalik tonovi, kao i mat koralna boja, savršeno naglašavaju zelene, plave i plavo-sive oči.
U nastavku pogledajte sve trenutno dostupne Naked palete.

Urban Decay Naked Honey paleta senki

Urban Decay Naked Reloaded paleta senki

Urban Decay Naked Heat paleta senki

Urban Decay Naked Petite Heat paleta senki

Urban Decay Naked2 Basics paleta senki

Urban Decay Naked3 paleta senki

Urban Decay Naked Cherry paleta senki

Urban Decay Naked Ultraviolet paleta senki

Naslovna fotografija: @urbandecaycosmetics
Foto: Instagram, Promo

Poslednje vesti
Ne propustite