26.03.2017

Najbolji proizvodi protiv celulita

Celulit je jedan od najvećih neprijatelja ženske kože. “Narančina kora” je zapravo naslaga masnog tkiva koja nastaje podkožnim nagomilavanjem masnoća i toksina usled čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, koje povezuje kožu sa mišićima. Iako gotovo da ne postoji žena koju ne muči ovaj estetski problem, dobra vest je da se celulit može smanjiti. Rezultati ne dolaze odmah i zato je potrebno tokom čitave godine brinuti o zdravlju i lepoti kože.
Za uklanjanje celulita potrebna važna je disciplina, zdrav način života i izbegavanje stresa. U tome vam mogu pomoći i proizvodi za borbu protiv celulita koji svojim aktivnim sastojcima duboko prodiru u kožu pružajući joj vlažnost, negu i čvrstoću. Najbolje ih je nanositi nakon pilinga da bi koža bolje upila sve hranjive sastojke. Na tržištu postoje mnogi brendovi koji nude kreme i gelove protiv ove neželjene pojave.
Kompleks aktivnih sastojaka ovih proizvoda podstiče cirkulaciju pa su pozitivni rezultati vidljivi već nakon nekoliko primena. Lagane teksture i osvežavajući mirisi ostavlja kožu gipkom i glatkom. Izaberite neki od proizvoda iz naše galerije i započnite borbu protiv celulita odmah!


Naslovna fotografija: Oysho

Poslednje vesti
Ne propustite