nas p o 7819
07.08.2019

Najbolji proizvodi za savršeno popunjene obrve

Činjenica je da poslednjih nekoliko godina godina retko koja devojka ne koristi niti jedan proizvod za popunjavanje obrva i to na dnevnoj bazi. To nas ni malo ne čudi kada znamo da su obrve okvir našeg lica koji mu daje izraz. Dok su prethodnih decenija vladali različiti trendovi, od pojave Care Delevingne shvatili smo da su guste obrve mnogo bolji izbor od simetričnih tankih lukova. Ono što se traži jeste prirodan izgled i forma koja je u skladu sa oblikom lica, pa je poslednjih godina lansirano na stotine različitih proizvoda koji omogućavaju sve – od popunjavanja praznina, preko rasčešnjavanja obrva do postizanja debljeg izgleda. Mi smo izdvojili najbolje među njima, a prilikom izbora odgovarajućeg, najvažnije je da izaberete nijansu koja neće biti neprijateljski nastrojena prema boji vaše kose i prirodnoj boji obrva.

1o 7819

Benefit Precisely, My Brow Eyebrow Pencil

Ako niste previše vešti u popunjavanju obrva, ova olovka je vaš sveti gral. Omogućava preciznu aplikaciju, vodootporna je i traje od jutra do večeri. Najbolje je da s njom popunite mesta na kojima su vam obrve proređene tako što ćete iscrtavati sitne dlačice, nalik prirodnim obrvama. Sadrži i četku za rasčešljavanje koju bi trebalo da koristite na kraju kako bi se boja stopila s obrvama.

2o 7819

Benefit Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel

Ovaj tonirani gel za obrve sadrži sićušna mikro vlakna koja se zadržavaju na koži i obrvama, stvarajući puniji izgled. Četkica omogućava lako nanošenje, a gel je vodootporan i vrlo dugotrajan.

3o 7819

Benefit Foolproof Brow Powder

Ako više volite da popunjavate obrve senkama, ovo je jedan od najboljih proizvoda koji ćete naći. Baršunasta i glatka senka pruža prirodan izgled čineći obrve punijim. Tamniju nijansu koristite iznad unutrašnjeg dela oka, a svetliju ka spoljnom pošto na taj način pratite prirodnu boju obrva.

4o 7819

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

Između mnogo odličnih proizvoda za obrve koji nudi brend Anastasia Beverly Hills, Dipbrow Pomade jedan je od najhvaljenijih. Vodootporna formula veoma je laka za aplikaciju i omogućava iscrtavanje dlačica prirodnog izgleda, pa jednostavno možete da popunite praznine ili da podebljate svoje obrve. Proizvod nije dostupan na našem tržištu, a odlična zamena mu je Kat Von D 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade.

5o 7919

Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel

Kada smo kod Anastasia Beverly Hills brenda, ne možemo da ne spomenemo Clear Brow Gel koji postavlja obrve na mesto, skida višak proizvoda koji ste koristili za njihovo popunjavanje, a dlačice postaju sjajne. Posebno dizajnirana četkica na sebi zadržava optimalnu količinu proizvoda, ne ostavlja grumuljice, ne slepljuje obrve i drži ih na mestu.

6o 7819

Glossier. Brow Flick

Ovaj proizvod trenutno je najveća opsesija u beauty svetu. Brow Flick olovka pruža efekat koji se može porediti s microbladingom, jer omogućava popunjavanje obrva koje izgledaju potpuno prirodno. Dolazi u tri nijanse – za plavuše, brinete i crnke, ali nesumnjamo da će Glossier. uskoro lansirati veću paletu boja.

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite