nas pt 26517
26.05.2017

Najlepše pletene torbe iz aktuelne ponude

Ako se osvrnete na sedamdesete godine i vreme kada je Jane Birkin bila neprikosnovena ikona stila, onda vam sigurno neće promaći detalj da je njen omiljeni aksesoar bila pletena torba koju je često nosila dok je šetala sa tadašnjim partnerom Sergeom Gainsbourgom. Ove romantične torbe sa prizvukom boho stila postale su gorući trend sezone te su poslenjih nedelja postale omiljeni aksesoar mnogih modnih zvezda.

Posse

Posse

Dok su se pletene torbe do ove sezone uglavnom vezivale za plažu i period godine kada smo na letovanju, sada se nose u svim dnevnim i večernjim prilikama. Velike modele odnosno cegere možete nosite uz sve dnevne kombinacije nezavisno od toga da li ćete je kombinovati sa jeansom, lepršavom haljinom ili kombinezon dok male i čvrste varijante možete spajati sa farmerkama i boho košuljom ili zanimljivom suknjom, ali i sa cvetnom haljinom.

@blaireadiebee

@blaireadiebee

Popularnost ovog modela uvideli su mnogi brendovi, pa su ih ove sezone u ponudi imaju Balenciaga, Fendi, Mac Cross i drugi, a ne zaostaju ni high street brendovi. U galeriji pogledajte 18 najljepših pletenih torbi koje smo izdvojili iz aktuelne dizajnerske i high street ponude:


Poslednje vesti
Ne propustite