03.09.2015

Najlepše toalete koje smo videli na otvaranju 72. Mostre

Projekcijom filma “Everest” u glavnoj sali Filmske palate (Palažo del Cinema) na ostrvu Lidu u Veneciji u sinoć je počeo 72. Međunarodni filmski festival. Crvenim tepihom na venecijanskoj Mostri prošli su italijanski glumci, članovi žirija, a među glavnim zvezdama bili su Jake Gyllenhaal, Diane Kruger, Elizabeth Banks, Alessandra Ambrosio…
Toalete koje su slavne dame prošetale na crvenom tepihu ostavile su na naš snažan utisak, a bela i krem nijansa dominirale su Lidom. Među najbolje obučenima bila je svakako Diane Kruger. Jedna od glumica sa najistančanijim stilom i ovogodišnja članica žirija na Mostri izabrala je toaletu sa šlepom modne kuće Prada uz koju je ponela clutch torbicu sa potpisom Lee Sacage i nakit brenda Kwiat.

Diane Kruger

Diane Kruger

Još jedna članica žirija Elizabeth Banks došla je u beloj kreaciji Dolce & Gabbane, koju je upotpunila diskretnim minđušama brenda Kwiat i prstenjem brenda Harry Kotlar.

Elizabeth Banks

Elizabeth Banks

Španska glumica Paz Vega došla je u u svetlosivoj haljini brenda Ralph & Russo ukrašenoj brojnim detaljima u vidu staklića i bisera.

Paz Vega

Paz Vega

Kasia Smutniak izabrala je atrističku kreaciju modne kuće Valentino u kojoj je izgledala veoma elegantno i prefinjeno.

Kasia Smutniak

Kasia Smutniak

Crvenim tepihom prošetala je i prelepa Alessandra Ambrosio u društvu Lorenza Serafinija, a za ovu priliku izabrala je belu haljinu modne kuće Philosophy.

Alessandra Ambrosio iLorenzo

Alessandra Ambrosio i Lorenzo Serafini

Valeria Bilello razlikovala se od većine žena jer se odlučila za crnu haljinu modne kuće Fendi koju je upotpunila Chopard nakitom.

Valeria Biel

Valeria Bilelo

Prelepa Elisa Sednaoui blistala je u sivoj toaleti sa velikom crnom mašnom sa potpisom kuće Armani.

Elisa Sednaoui

Elisa Sednaoui

Foto: Instagram

Poslednje vesti
Ne propustite