15.10.2019

Najpraktičnije odevne kombinacije pronašli smo na profilu Jessice Skye

Volimo da pratimo blogerke koje imaju autentičan modni izraz, one koje spajaju naizgled nespojive komade ili imaju sve najnovije kreacije dizajnerkih kuća. Na našoj listi su i influenserke koje preferiraju ekscentrične kreacije mladih entuzijasta, međutim, nekada su praktične odevne kombinacije jedina inspiracija koja nam je potrebna.

1js

Kada smo u potrazi za jednostavnim stajlinzima, u kojima svakako provodimo i najviše vremena, najbolja rešenja uvek pronalazimo na Instagram nalogu britanske blogerke Jessice Skye. Njen profil naša je neiscrpna inspiracija u svim nemam šta da obučem situacijama iz mnogo razloga. Ova kreativna devojka koja živi na periferiji Londona uvek bira praktične outfite prilagođene svakodnevnim prilikama, nosi komade koje većina nas već ima u svojim ormarima, a njena garderoba uglavnom je s potpisom high street kuća.

2js

Jessica voli brendove kao što su Zara, Mango, H&M ili Asos, ali bez obzira na to svaki njen outfit besprekorno je osmišljen do poslednjeg detalja. Svima dostupnu odeću vešto kombinuje s torbama i cipelama dizajnerskih kuća, mada neretko nosi i aksesoare pristupačnih cena. Osnovu njenog garderobera čine klasici poput blejzera, trenčeva, farmerica ili belih košulja, ali rado prihvata i nove modne tendencije, pa je ove jeseni često viđamo u kožnim pantalonama, kompletu od pletiva ili kaubojskim čizmama.

3js

Još jedan razlog zbog kog volimo profil ove Britanke je činjenica da ne spada u blogere koje svaki komad fotografišu jednom, a potom ih nikada više ne možete videti u njemu, već poput svake obične devojke često nosi istu garderobu, ali uvek nađe način da je kombinuje na jedinstven način. Za dozu jesenje modne inspiracije, nastavite da skrolujete.

4js

5js

6js

7js

8js

9js

10js

11js

12js

13js

14js

15js

16js

17js

18js

Foto: Instagram

Poslednje vesti
Ne propustite