14.09.2020

Najprodavanija anti-age krema brenda Kiehl’s sada ima unapređenu 7-u-1 formulu

Kada je 2013. godine brend Kiehl’s lansirao Super Multi-Corrective Cream, ova anti-age krema brzo je postala jedan od njihovih najprodavanijih proizvoda širom sveta. Sedam godina kasnije, predstavljena je nova, unapređena formula obogaćena sa tri snažna sastojka: fitomimetičkim vitaminom A, gljivom čaga i proxylaneomGX. Zahvaljujući tome preparat, koji je klinički testiran, zadovoljava sedam potreba kože te vidljivo ublažava ključne znakove starenja.

NA KOJI NAČIN NOVA FORMULA DELUJE NA KOŽU?
Pre svega potrebno je reći da je koža kompleksna živa mreža sa nekoliko međusobno povezanih funkcija koje se oslanjaju jedna na drugu. Direktorka nauke u Kiehl’su, dr. Nancy Llaya, to objašnjava na sledeći način:
– Vremenom, vidno zdrava i mlada koža počinje da gubi svoje funkcije, što rezultira pojavom znakova starenja, poput suvoće, nedostatka sjaja i grube teksture. Slabljenje ovih funkcija je kao domino efekat: znakovi starenja postaju sve vidljiviji i često su propaćeni drugim pojavama, kao što su vidljivi gubitak elastičnosti i čvrstoće, neujednačen ten, pojava sitnih linija i bora, kao i opuštanje kože.
Kako bi pomogao u borbi protiv vidljivih znakova starenja kože, Kiehl’s je razvio poboljšanu Super Multi-Corrective kremu sa tri nova sastojka. Inovativna formula sa proxylaneomGX, gljivom čaga i fitomimetičnim vitaminom A ciljano deluje na sedam vidljivih znakova starenja: poboljšava izgled kože tokom vremena i istovremeno učvršćuje kožu, zaglađuje, podiže i ujednačava ten, poboljšava teksturu, pospešuje sjaj i hidrira.

Fitomimetički vitamin A deluje na kožu kao nežan piling i vidljivo zaglađuje sitne linije i bore.

Gljiva čaga, poznata pod nazivom dijamant šume, već se hiljadama godina upotrebljava u tradicionalnoj medicini u Rusiji, Istočnoj Evropi, Koreji i Kini kao lek protiv raznih bolesti i preparat za poboljšanje zdravlja. Zbog visokog nivoa polifenola, ova gljiva vidljivo pospešuje sjaj kože i uklanja probleme tena kože, kao što su neujednačenost, crvenilo i žutilo.

ProxylanGX je višenamenski sastojak protiv starenja kože, koji poboljšava elastičnost, čvrstoću i naglašava konture lica. Kiehl’sov ProxylanGX se proizvodi na bazi zelene hemije, odnosno ekološki prihvatljivih postupaka kojima se dobija čistija i delotvornija verzija proksilana.

Ovi inovativni sastojci Kiehl’sove Super Multi-Corrective kreme omogućavaju hidratantno dejstvo i luksuznu teksturu svilenkastu na dodir, a rezultati na bazi 12-nedeljnog ispitivanja zadovoljstva potrošača na uzorku od 53 učesnika u SAD-u pokazali su:

94 % korisnika je osetilo da im je koža čvršća
94 % korisnika je osetilo da im je koža elastičnija
96 % korisnika je osetilo da im je tekstura kože bolja
90 % korisnika je primetilo da im koža izgleda zategnutije
92 % korisnika je primetilo da im je koža ujednačenija
90 % korisnika je primetilo da im je koža blistavija
92 % korisnika je primetilo manje bora
94 % korisnika je primetilo vidljiva poboljšanja u predelu vrata

U Kiehl’sovoj radnji u Ada Mallu sada je dostupan i novi uređaj za analizu kože
Uz pomoć novog dijagnostičkog uređaja, besplatna analiza kože u Kiehl’su odnedavno je unapređena. Radi se o inovativnom uređaju koji procenjuje dva ključna činioca zdrave kože: stepen hidratacije epidermisa i jačinu zaštitne barijere kože. Svako može utvrditi stanje svoje kože posetom Kiehl’sove prodavnice, a nakon analize, savetnice za negu preporučuju odgovarajuće proizvode i u sklopu usluge Try before you buy poklanjaju uzorke za isprobavanje kod kuće.

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite