17.10.2015

Nakon Kanskog festivala: Domaći film “Panama” stiže u bioskope

Nakon što je svetsku premijeru imao na ovogodišnjem Kanskom festivalu u programu Official Selection – Special Screenings, film “Panama” stiže i u domaće bioskope. Reč je o prvom dugometražnom igranom ostvarenju Pavla Vučkovića, a premijera je zakazana za 21. oktobar u Sava centru.
Producentska kuća Collapse Films i mlada ekipa koja je učestvovala u realizaciji filma, donosi ljubavnu priču u kojoj se emocije ne pokaziju, a glavni junaci zaziru od iskrenosti jer tako nalaže moderno informatičko društvo.

1p p 171015

Glavni junak filma Panama je Jovan (Slaven Došlo), koji se, između ostalih devojaka, viđa i sa Majom (Jovana Stojiljković). Odnos sa njom ga u početku ne zanima, ona mu deluje neiskusno i naivno. Međutim, postepeno, njeno ambivalentno ponašanje počinje da ga intrigira. Prateći video snimke i tragove sa interneta, Jovan otkriva Majin paralelni život, upliće se u sopstvenu igru laži i ljubomore. Jovan gubi sebe, očajnički pokušavajući da otkrije ko je zapravo Maja. Jovan gubi sebe, očajnički pokušavajući da otkrije ko je zapravo Maja.

2p p 171015

Glavne uloge u filmu pored Sllavena i Jovane, tumače i Miloš Pjevač, Tamara Dragićević i Jelisaveta Orašanin. U ostalim ulogama svoj doprinos filmu dali su i Nebojša Milovanović, Aleksandar Đurica, Branka Pujić, Andrija Daničić… Karte za premijeru već su u prodaji, a cena iznosi 250 dinara.

Foto: IMDB

Poslednje vesti
Ne propustite