nas c 2619
01.07.2019

Napitak koji će vam pomoći da se zauvek rešite celulita

Celulit je jedan od najvećih neprijatelja žena, naročito tokom letnjih meseci. Osim pomorandžine kore na butinama koju ima većina pripadnica lepšeg pola, poslednja istraživanja su poražavajuća te pokazuju da je sve veći broj devojaka iznad 19 godina koje celulit imaju i na bedrima, trbuhu, rukama, pa čak i kolenima. Zbog toga postoji sve veći broj kozmetičkih preparata, kao i tretmana čiji je cilj uklanjanje celulita.

1c 2619

@apairandaspare

Međutim, da biste zaista iskorenili ovu pojavu potrebno je utvrditi kako ona nastaje. Lisa Consiglio Ryan, autorka Go Clean programa kaže da rupice na koži nastaju zbog nedostatka kolagena i nedovoljne elastičnosti kože. Zato je potrebno unositi namirnice koje kožu čine glatkom odnosno one koje su bogate vlaknima i vitaminom C.

2c 2619

@apairandaspare

- Nakon višegodišnjeg istraživanja, došla sam do recepta za napitak koji je najbolji u borbi protiv celulita. Ovaj sok podstiče proizvodnju kolagena, uništava toksine i topi masti te kožu čini glatkom.
U nastavku vam donosimo recept za napitak protiv celulita:

3c 2619

@chillhouse

Sastojci:
2 cvekle
2 šargarepe
1 jabuka
1/2 limuna
malo svežeg đumbira
Priprema: Oljuštite polovinu limuna, a potom ga stavite u blender zajedno sa ostalim sastojcima. Mutite dok ne dobijete homogen napitak. Prijatno!

Naslovna fotografija: @apairandaspare

Poslednje vesti
Ne propustite