04.03.2016

Narciso Rodriguez lansira novi senzualni parfem

Američki dizajner Narciso Rodriguez proslavio se još 2003. godine svojim prvim ženskim parfemom, a nakon toga predstavio je još niz poželjnih mirisnih nota za sve ljubiteljke senzualnosti. Ove godine, on lansira novi parfem jednostavnog naziva Narciso Poudrée za koji smo sigurno da će biti podjednako popularan kao i njegovi prethodnici.
Parfem dolazi u elegantnoj, minimalističkoj bočici boje pudera, čiji jednostavni dizajn iznutra skriva zavodljiv i ženstven Narciso miris. Ovaj u isto vrijeme snažan i nježan parfem svrstava se u kategoriju cvetno-drvenastih nota, sa puderastim mošusom u samom srcu parfema. Njega slede baršunaste note belog jasmina i bugarske ruže, dok čitavu kompoziciju zaokružuju suptilni dodiri vetivera i belog cedra.
Miris obavija kožu poput puderastog vela i stapa se sa njom, stvarajući osećaj topline i snage. Arhitektonski oblik samog parfema simbolizuje čistoću istinske lepote, a nju u kampanji za parfem dočarava dizajnerova muza i top model Raquel Zimmermann. Parfem će u prodaju stići u u bočicama od 30ml i 50ml.

Raquel Zimmermann

Raquel Zimmermann

Poslednje vesti
Ne propustite