03.01.2020

Nekoliko boja za kosu koje možete isprobati ove zime

Dolazak nove godine period je kada donosimo mnoge važne odluke, a dobar je povod i za suptilnu promenu izgleda. Nova boja kose ili osvežavanje postojećeg kolorita pramenovima u drugoj nijansi, jedan je od najefikasnijih načina da unesemo male promene u sopstveni imidž. Sada je već izvesno koji su vodeći trendovi ove zime, pa ukoliko se pripremate za odlazak u frizerski salon ili ste razmišljali o promeni kolorita u kućnim uslovima, imamo nekoliko predloga.

BOJA CIMETA

1bkz

@lucyhale

Crvenkaste nijanse izbegavali smo godinama unazad, ali poslednjih sezona polako se vraćaju, a u prilog tome najbolje govori činjenica da ih bira sve veći broj slavnih žena. Vodeća verzija predstojeće zime biće nijansa cimeta, koja je zapravo suptilna mešavina toplih smeđih i crvenih tonova, pa se lako prilagođava različitim bojama tena.

PLATINASTO PLAVA

2bkz

@beautylaunchpad

Hladne plave nijanse nikada ne izlaze iz mode, pa su i ove zime zauzele važno mesto na listi najpoželjnijih kolorita. Ukoliko se odlučite za ovu boju, trebalo bi da imate u vidu da nije laka za održavanje i da kosu morate prati ljubičastim šamponom ukoliko želite da vam boja bude postojana do narednog farbanja.

CARAMEL OMBRE

3bkz

@tatjanamariprosa

Ova verzija odlična je za sve plavuše koje žele da unesu malo toplih tonova, kao i za brinete koje bi da posvetle kosu, ali bi htele da ta promena bude suptilna. Koren u boji karamele dobro se slaže sa tenom svih žena sa naših prostora dok će svetloplavi krajevi dati potrebnu dozu drame.

BOJA LEŠNIKA

4bkz

@oliviapalermo

Ova raskošna nijansa takođe spada u klasike koji su uvek aktuelni. Razlog tome je što dobro stoji gotovo svim ženema, bez obzira na boju tena ili očiju. Idealna je za sve koji vole tople braon tonove tokom hladnih zimskih dana.

TAMNA ČOKOLADA

5bkz

@brittanyxavier

Ukoliko želite nešto tamnije tonove od braon lešnika, a crna boja vam je previše, tamna čokolada je pravi izbor za vas. Ova topla nijansa daće potrebnu dozu svežine svakoj frizuri i prilično je laka za održavanje, pa nećete morati da posećujete često frizerske salone.

Naslovna fotografija: @oliviapalermo
Foto: Instagram

Poslednje vesti
Ne propustite