11.02.2017

Nevine laži: Reese Witherspoon i Nicole Kidman u novoj hit seriji

Priča nastala po bestseler romanu autorke Liane Moriarty. Reese Witherspoon i Nicole Kidman u glavnim ulogama, a iza svega stoji televizijska mreža HBO. Ovo su verujemo dovoljne preporuke da ne propustite novu mini-seriju “Nevine laži” koja na HBO i HBO GO počinje da se prikazuje 20. februara samo nekoliko sati nakon američke premijere.

2nl 11217

Reč je o neočekivano mračnoj priči o majkama dece predškolskog uzrasta. Na prvi pogled se čini da je njihov život u kalifornijskom gradiću Montereju idiličan, a zaplet će nastati nakon naizgled nebitnog događaja – kada se u njihov grad doseljava mlada samohrana majka. Kako radnja odmiče na površinu izlaze brojne tajne, govorkanja i zlobne glasine. Istina prerasta u laž i polako se otkriva zastrašujuća pozadina priče koja kulminira ubistvom već u prvoj epizodi.

1nl 11217

Iako i žrtva i počinilac u početku ostaju misterija, deluje kao da je ubistvo posledica rivaliteta i tajni koje okružuju tri majke: mamu domaćicu Madeline Mackenzie koju proždire ljubomora prema Bonnie – novoj, mlađoj ženi njenog bivšeg; Madlininu najbolju prijateljicu Celeste Wright, bivšeg korporativnog advokata u naizgled savršenom braku sa mlađim muškarcem; i Jane Chapman novopridošlu samohranu majku sa mračnom prošlošću.

Zvezdanu glumačku ekipu, pored Reese i Nicole, predvode i Zoë Kravitz, James Tupper, Laura Dern, Shailene Woodley, kao i zgodni skandinavski glumac Alexander Skarsgård. Seriju “Nevine laži” ne treba propustiti ni zbog nesvakidašnje režije Jean-Marc-a Vallée-a zahvaljujući kome priča odiše atmosferom napetih filmskih drama, kao ni zbog odličnog scenarija David-a E. Kelley-a koga možda najbolje pamtimo po TV sagi “Ally McBeal”. Međutim, naša najveća preporuka za ovu seriju jeste činjenica da se centralna priča vrti oko žena sa čijim će se problemima i dilemama svaka pripadnica nežnijeg pola lako poistovetiti.

3nl 11217

Ako na sve ovo dodamo činnjenicu da je veliki broj najgledanijih serija poslednjih godina (Orange Is the New Black, House of Cards, True Blood, Homicide: Life on the Street, Game of Thrones) snimljen upravo po pričama iz bestseler romana sigurni smo da će o “Nevinim lažima” uskoro pričati čitav svet.
Nove epizode prikazivaće se svakog ponedeljka od 20h, a korisnicima HBO GO usluge biće dostupne istog dana već od jutarnjih sati dok prvu epizodu možete pogledati besplatno.

Foto: IMDb

Poslednje vesti
Ne propustite