22.10.2015

Nina Radulović – Lečić otkriva svoje omiljene beogradske adrese

Ona je uspešna televizijska novinarka koja se poslednjih meseci odlično snalazi i u radu u magazinu, brižna majka i supruga, a bavi se i pedagoškim radom. Nina Radulović – Lečić stalno je u pokretu i dan joj dugo traje, a samo za INJournal otkrila je gde najčešće provodi vreme i koje su joj omiljene beogradske adrese.

Restoran Sheher

4p nl 221015

Restoran u kome uvek vlada odlična atmosfera, osoblje je ljubazno i sluša se divna muzika. Tamo služe i omiljenu pastu mog sina, a u blizini se nalazi i njegova omiljena igraonica, vrtić, kao i naš dom. Sve je skrojeno po mojoj meri, a uz to poznajem i vlasnike.

Edukativni centar Lekart

Parola Lekarta je “Nikad nije kasno da otkriješ sebe” i mi smo svi tamo zaista otkrili sebe. To je emanacija svega onoga što jesmo iznutra, a da pri tom nema stege i ograničenja koja nam nameću drugi što je neminovnost kada radite za nekog. Tamo sam prvi put počela da se bavim pedagoškim radom i otkrila da je to nešto što me izuzetno ispunjava. Veliki je izazov i odgovornost prenositi znanje i tajne profesije mladim ljudima, ali ja istovremeno i mnogo učim od njih jer pitanja koja oni postavljaju jesu pitanja koja postavljaju čitaoci i gledaoci. Ono što je najvažnije omogućavamo tim mladim ljudima da počnu da rade i da se potvrđuju u onome što su naučili, a to je za današnje vreme najveći kapital.

Redakcija Aha magazina

1p nl 221015

To je mesto gde se dešavaju čuda, krčkaju kreativni projekti, a često naš običan sastanak na koji svi dođemo sa belim papirom donese mnoštvo ideja, ne samo vezanih za magazin već i za druge stvari.

Park Tašmajdan

Tamo najradije idem sa svojim sinom, naročito leti jer ima mnogo zanimljivih sadržaja za decu. Kada ne stignemo do Tašmajdana, odlazimo u parkić koji se nalazi u blizini Pink televizije, jer je takođe prilagođen mališanima.

Pink studio u Šimanovcima

Ko se jednom “navuče” na televizijsku “drogu” ostaje joj zauvek veran. Posao u studiji me čini jako srećnom, iako je pun stresa. Međutim, nema većeg zadovoljstva od onog kada znate da ste završili sa snimanjem odlične emisije kojom ćete uneti vedrinu u mnoge domove.

Wellness Land

3p nl 221015

Iako moram da priznam da nemam kontinuitet u vežbanju, kada idem na treninge biram Wellness Land. Tamo nikada nema gužve, a imaju i divan spa centar. Jako mi prija da posle treninga odem u saunu i đakuzi, a u ponudi su i odlične masaže.

Naslovna fotografija: Adrija Damjanović za brend Allegra

Poslednje vesti
Ne propustite