29.10.2015

Noć veštica: Zabave u Beogradu povodom Halloween-a

Mnogi su već početkom ove nedelje počeli da razmišljaju o predstojećoj suboti i proslavi Noći veštica. Ako spadate u osobe koje vole netipične žurke sigurno ćete uživali na nekoj od Halloween zabava, a pitanja kao što su šta obući i kako se maskirati vam neće biti problem. Jer tokom ovog praznika svi postaju neko ili nešto drugo. U Beogradu se povodom Noći veštica priprema nekoliko odličnih žurki, a vi izaberite onu koja je po “vašoj meri”.

MIKSER HOUSE & MAGACIN DEPO vas pozivaju na GO2 HALLOWEEN 8 – KRVAVA SUBOTA (Karađorđeva 46 i Travnička 3)

Go2 halloween maskenbal, 8. po redu, posvećen je prljavim dušama koje će imati mogućnost da se te noći, 31. oktobra, sakriju pod maskom, ali će spoznati suštinu značaja krvi.
Na stejdžu “Bloody Mary” (Magacin Depo) čekaju vas: Nemax Jackmill & Kristijan Petrovski, Phill & Dansmore, Tumalon i Smt#ng,
Na stejdžu “Paklena Pomorandža” (Mikser House) nastupaće: Danijel Cehranov, Dooshan, Oysha i Rudhaman.
Prvi kontigent karata po ceni od 600 dinara je rasprodat, drugi kontigent po ceni od 800 dinara je u prodaji, ali je broj karata ograničen.

Klub KPTM vas poziva na PSYCHEDELIC AND PROGRESSIVE TRANCE HALLOWEEN MASKENBAL (Žorža Klemensoa 22)

BrookA MusicA vam predstavlja party za Noć veštica u klubu KPTM. Ukoliko niste u prilici da se maskirate, imećete mogućnost da na samom ulazu izaberete jednu od mnogobrojnih maski koje su pripremili organizatori. Za muziku će biti zaduženi LUKA \ Brooka Musica, DICA \ SoundScape, JOCA \ Arhetip, VUCKO \ SoundScape i CHEDA \ Brooka Musica.
Ulaznice će se prodavati po ceni od 300 odnosno 400 RSD u zavisnosti od toga da li imate masku.

AKADEMIJA 28, ŠKOLA GLUME PRVI KORACI I BEND RAIN DOGS vas pozivaju na HALLOWEEN MASKENBAL (Nemanjina 28)

Na sceni će nastupiti svojevrsna klupska atrakcija i jedinstveni trubjut Tom Waits–a, sedmočlani bend, RAIN DOGS – majstori zvuka&slike koji će te večeri upriličiti svoj muzičko-teatralni program. Osim maskenbala sprema se i takmičenje, a najoriginalnije goste očekuju i vredne nagrade.
Ulaz je besplatan.

VILENJACI & (VILA) na Dedinju (Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića 6)

Velika žurka počinje u subotu u 22h i traje sve do nedelje u 10h. Za muzički program biće zaduženi Boža Podunavac, Nikola PAUNović, Bokee & Marko Vuković, Sleeper & Mandarina, Ivan Radojević & Luka Vuković dok je za jutarnje sate rezevisan Suprice Set.
Cena ulaznice iznosi 400 RSD za sve koji dođu pod maskama, dok će oni koji žele da uzmu svoju masku na ulazu platiti kartu 500 RSD. Karta za jutarnji after košta 300 RSD i naplaćuje se od 6h. Maska tada nije obavezna.

SoA HALLOWEEN PARTY u LES ENFANTS TERRIBLES – GROZNA DECA (Ruzveltova 1)

Ovo je party namenjen najmlađima i održava se u petak 30. oktobra. Sve goste će na ulazi čekati hostovi i mejdice sa slatkim iznenađenjima, a tu će biti i fotograf koji će se pobrinuti da zabeleži sve maske koje su prisutni spremili. Za muziku će biti zadužen DJ Haseo, a svako od gostiju će imati pravu na pet muzičkih želja.
Žurka počinje u 19:30 i traje do 23:30, a cena ulaznice je 200 RSD.

Poslednje vesti
Ne propustite