09.10.2015

Nova hair opsesija: Morska so za odličan volumen kose

Sprej za dodatkom morske soli postao je glavna atrakcija među beauty blogerima koji poslednjih meseci obožavaju ovaj proizvod. Zahvaljujući njenu, od sada vam svaki dan može biti kao onaj proveden na plaži. Ovo je idealno rešenje za odličnu frizuru sa voliumenom bez mnogo truda i kovrče koje se lako oblikuju kada smo na moru.
Lekovita svojstva morske soli poznata su još od davnina. Ona je odličan prirodni piling i bez oštećivanja, s vlasi uklanja nakupljenu nečistoću i proizvode za stilizovanje. Iako je ovaj proizvod relativno popularan na kozmetčkom tržištu, jednako dobru verziju možete napraviti i kod kuće.
Pomešajte čašu mlake vode sa tri kafenih kašika morske nosi u bočici sa rasprašivačem. Ukoliko želite mozete dodati i nekoliko kapi kokosovog ulja. Ovim proizvodom možete isprskati mokru kosu, a zatim je uz pomoć fena i četke blago ukovrdžati, a možete je pak poupiti nakon prskanja u punđu ili pletenice i sačekati da se tako osuši. U oba slučaja rezultat će biti predivni valovi, kao sa plaže.

Foto: Hoard of Trends

Poslednje vesti
Ne propustite