02.03.2017

Nova H&M Studio kolekcija prikazana na Paris Fashion Week-u

Na Nedelji mode u Parizu sinoć je predstavljena nova H&M Studio kolekcija za proleće/leto 2017 inspirisana snagom ljubavi, gracioznošću, jačinom i strašću baleta. Kako je švedski gigant podržao novi koncept “see now buy now” (vidi sada, kupi sada), svi prikazani komadi uskoro će biti dostupni u H&M radnji u Knez Mihailovoj ulici kao i u oko 180 izabranih prodavnica širom sveta.
– Prenošenje mode sa modne piste do prodavnice predstavlja novu eru u modnoj industriji, a mi to cenimo zbog direktne komunikacije sa kupcima putem “vidi sada, kupi sada” kolekcije. Sve što nas njima približava i čini da moda bude još dostupnija je veoma pozitivno – izjavila je Pernilla Wohlfahrt, glavna dizajnerka i kreativna direktorka u H&M-u.

1hm 2317

Betonski prostor kultnog Teniskog kluba u Parizu je za potrebe revije transformisan u topao ambijent koji mami i šalje poruke ljubavi i zajedništva. Gosti poput Nicki Minaj, Alexe Chung, Luckyja Blue Smitha i Sashe Lane bili su u publici i uživali u atmosferi. A na modnoj pisti prodefilovala je grupa top modela, među kojima su bili Gigi i Bella Hadid, Adwoa Aboah, Amber Valleta, Jordan Barrett…

2hm 2317

Nakon revije, više od 800 posetilaca – uz publiku širom sveta koja je ovo uživo pratila na stranici studio.hm.com i preko VR ili H&M-ovog YouTube kanala – uživalo je u sjajnom nastupu veoma popularnog pevača i tekstopisca, The Weeknd-a, koji je izvodio numere kao što su Starboy, Can’t feel my face i I feel it coming.

3hm 2317

U kolekciji je ostvaren balans između klasičnih krojeva i sportskih komada – vunena garderoba sa oštrim ivicama koja se nosi uz fine džempere, svila velikog volumena i prozračni najlon, dok su karneri i delovi jarko roze boje uklopljeni sa monohromatskim kaputom i modernim sandalama.
– Uz ovu kolekciju želimo da pošaljemo globalnu poruku ljubavi. Izgleda da su sada, više nego ikada, svima potrebna pozitivna osećanja i misli – izjavila je Pernilla Wohlfahrt.
Pogledajte u našoj galeriji sve look-ove sa revije.


Poslednje vesti
Ne propustite