04.11.2019

Nova linija proizvoda koja leči akne i mitisere i nakon tinejdžerskih dana

Iako se period puberteta najčešće vezuje za akne i problematičnu kožu, tinejdžeri nisu jedina starosna grupa koja se bori protiv kožnih nesavršenosti. Procenjuje se da više od 50% žena na Zapadu ima akne i posle 25. godine, tako da je ovo čest kožni problem – u manjoj ili većoj meri, svako od nas bije bitku za savršen ten, bez obzira na tip kože ili broj godina.

1vn 41119

U svakoj bici potrebni su nam saveznici, pa tako iz Vichy Laboratorija stiže novitet u vidu Normaderm Phytosolution dermokozmetičke linije. U najkraćem, ovo je linija proizvoda za masnu kožu, kao i kožu sklonu aknama u odraslom dobu, namenjena osobama od 18 do 35 godina koje traže efikasnu svakodnevnu negu bogatu aktivnim sastojcima prirodnog porekla. Normaderm Phytosolution rutina sastoji se od dnevne nege i gela za umivanje. Tajna nove formule je kombinaciji aktivnih sastojaka u blagim, ali dovoljno snažnim koncentracijama, što je čini istovremeno efikasnom i nežnom. U borbi za savršen ten, dnevna nega deluje na tri fronta: zahvaljujući snažnim dermokozmetičkim sastojcima prirodnog porekla, poput salicilne i hijaluronske kiseline, ona koriguje nepravilnosti povezane sa aknama, hidrira kožu tokom celog dana i obnavlja i jača izmenjenu barijernu funkciju kože.

7vn 41119

Normaderm Phytosolution dnevna nega

Kombinacija sastojaka dnevne nege uključuje i vitamin C, koji deluje protivupalno i smanjuje hiperpigmentacije, Phyco Saccharide ACG protiv masnog sjaja, probiotički sastojak Bifidus koji povećava otpornost barijere kože, kao i 60% Vichy mineralizovane termalne vode koja stimuliše prirodnu antioksidativnu zaštitu i osnažuje kožu. Jedinstvena gel struktura dnevne nege omogućuje koži da diše, lagana je i brzo se upija. Uz dnevnu negu dolazi i Normaderm Phytosolution gel za umivanje koji sadrži prirodnu salicilnu kiselinu, cink i bakar koji imaju antibakterijsko delovanje, kao i probiotički derivat koji jača barijeru kože. Zahvaljujući njima, on uklanja nečistoće i tragove zagađenja već kod prvog umivanja, i dokazano deluje protiv masnog sjaja.

 

8vn 41119

Normaderm Phytosolution gel za umivanje

Delovanje Normaderm Phytosolution rutine je klinički dokazano pod dermatološkim nadzorom: nakon osam nedelja, ispostavilo se da ona može da smanji tragove od akni za 62%, upalne lezije za 42, a mitisere za 37%. Redovna upotreba utiče na manju vidljivost pora i blistaviju kožu, a dnevna nega služi i kao odlična nekomedogena podloga za šminku. 6vn 41119

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite