19.04.2021

Nova Nordic Mood kolekcija iz JYSK-a donosi sklad i mir u svaki dom

U proteklih godinu dana naučili smo niz važnih lekcija, a jedna od najvažnijih svakako je činjenica da je naš dom hram i utočište u koje se svakog dana vraćamo u potrazi za sigurnošću i mirom. Mada verujemo da je svima dobro poznat osećaj bezbrižnosti kada nakon napornih obaveza zatvorimo vrata svog stana, nije tajna ni da su do prošlogodišnjeg karantina mnogi na svoj životni prostor gledali kao na mesto gde popiju prvu jutarnju kafu, a potom se uveče vrate kako bi prespavali i pripremili se za još jedan naporan dan. Međutim, situacija u kojoj smo se našli usled pandemije korona virusa naterala nas je da se osvrnemo oko sebe i da odredimo prioritete, a konačno smo shvatli i da je sklad u domu od presudnog značaja za unutrašnji mir kome svi težimo u ovim neizvesnim vremenima.

Sigurni smo da ste do sada dobro osmotrili svaki segment svog stana ili kuće, da ste osvestili sve nedostatke, od kojih ste neke možda već i popravili, a ovo je odličan trenutak za prolećni makeover. Ukoliko žudite za tim da izvučete maksimum iz svog životnog prostora, a da pritom ne uđete u debeli minus na kartici, jedno od najboljih rešenja nudi vam Nordic Mood kolekcija iz JYSKa, koja je kreirana tako da unese mir i harmoniju u vaš dom. Ovaj cilj postignut je prvenstveno paletom prirodnih, nežnih boja za koje je odavno dokazano da deluju umirujuće i opuštajuće na naš nervni sistem.

Nordic Mood kolekcija dizajnirana je tako da prati sve aktuelne trendove, pa mnogi predmeti imaju prirodni craft izgled. Među njima nam se posebno dopala činija JO koja izgleda kao da je ručno izrađena, a nećete pogrešiti ni sa EIRIK pletenom korpom od morske trave.

U susret obeležavanju Dana planete Zemlje, važno je napomenuti i da se JYSK novom kolekcijom usmerio na održivost. Tako se u bogatoj ponudi mogu naći zanimljivi proizvodi poput kutija BJORK od recikliranog papira ili KEJSERKRONE tepiha izrađenog od ostataka reciklirane kože. Upravo ovakvi proizvodi doneće prijatnu atmosferu i jedinstvenu toplinu u svako predsoblje ili kuhinju.

Još jedan detalj za koji smo sigurni da će svima biti zanimljiv svakako su i NILS torbe za kupovinu, izrađene od poliestera i recikliranog pamuka a dolaze u antracit sivoj, maslinastoj i aktuelnoj terakota boji. Ovaj funkcionalan i nosiv komad, jednostavno se može kombinovati i koristiti u mnoge svrhe, a natpis na torbi zapravo je JYSK-ov novi održivi logo pod nazivom LOVE PLANET – EVERYDAY ESSENTIALS.

Tekst: INJournal magazin
Foto: JYSK

Poslednje vesti
Ne propustite