30.06.2016

Nova saradnja adidasa i Kanyea Westa

Brend adidas potvrdio je svoju dugoročnu saradnju sa kreativnim inovatorom Kanyeom Westom, lansiranjem adidas + KANYE WEST, posebne linije YEEZY brenda obuće, odeće i aksesoara. Prepoznavši uticaj, uspeh i svetsku moć brenda koji je pokrenut pre skoro dve godine sa linijom YEEZY za adidas Originals, novo partnerstvo bez presedana stvara istoriju kao najznačajnija saradnja ikada između jednog sportskog brenda i ličnosti koja nije iz sveta sporta. To će redefinisati budućnost, ujedinjujući tehničku i inovativnu ekspertizu adidasa sa vizionarskom maštom Westa.
Zajedno sa Westom, posvećeni adidas tim vodiće razvoj i kreiranje svih YEEZY proizvoda. adidas tim iz centrale u Portlandu će voditi saradnju kako bi se nastavio kontinuirani uspeh na globalnom nivou. Plan širenja brenda obuhvata specijalizovane prodavnice koje će služiti kao Hub za razvoj adidas i YEEZY proizvoda. adidas + KANYE WEST će proširiti svoju ponudu izvan sadašnjeg fokusa na lifestyle i na sport, uvođenjem dizajna orijentisanog ka performansama.
– U ove protekle dve godine adidas i YEEZY su nam dali pogled u budućnost. Ova saradnja ilustruje kako svako ko ima san može da sanja neograničeno – izjavio je poznati reper povodom nove saradnje.
Ovo je najnovija u seriji značajnih postignuća koje je uradio nemački sportski inovator zajedno sa globalno uticajnim umetnikom. U februaru 2015. godine predstavljanje YEEZY SEASON 1 je unapredilo način održavanja savremene modne revije, sjedinjujući stil, muziku, poznate ličnosti, društvene mreže i modernu umetnost kako bi se kreirao dinamičan spektakl pun kreativnog izraza. YEEZY SEASON 1 je ustoličio Westa i adidas kao moćne partnere.
U isto vreme YEEZY BOOST 750 je pokrenuo svetsku potrošačku senzaciju, kao prvi proizvod nastao u saradnji adidasa i Kanyea Westa. Kreiran uz adidas BOOST™ tehnologiju, model kombinuje vrhunsku udobnost sa visokim stilom.
Kao nastavak, West i adidas lansirali su YEEZY BOOST 350, koji je postao jedan od najtraženijih i najbrže prodavanih proizvoda obuće ikada na svetu, a u decembru prošle godine ovom modelu patika dodeljena je nagrada magazina Footwear News – Shoe of the Year 2015.

1ka 29616

Poslednje vesti
Ne propustite