03.04.2017

Novi filmovi koji u aprilu stižu u bioskope

U aprilu u domaće bioskope stiže 12 novih, uzbudljivih naslova koje ćete želeti da pogledate. Od drama preko komedija i dirljivih porodičnih priča do krimića, sledi mesec odličnih filmskih avantura. Na redovnom repertoaru već od 6. aprila stižu četiri nova filma – Afterparti, Grad neupadljive svetlosti, Pozdravi iz Fukušime i U velikom stilu.

Grad neupadljive svetlosti

Grad neupadljive svetlosti

AFTERPARTI je domaći igrani film koji je svoju premijeru imao na FEST-u, a scenario i režiju potpisuje Luka Bursać. Glavni junak u ostvarenju, Marko-Mare je moderni Džimi Barka, čovek rastrzanih strasti, harizmatičan i ambiciozan. Radi kao barmen u poznatom beogradskom klubu, a mašta da postane glumac. Pored ludog noćnog života, često odlazi na kastinge i snima sve što mu se ponudi. U tome mu pomaže i njegova prijateljica (a povremeno i devojka) Tića, koja radi kao šminkerka na raznim snimanjima. Tića, kao i ostali Maretovi prijatelji i okolina, smatraju da je on zvezda. I sam Mare veruje u to, ali da ga uspeh tek čeka. Zato se prijavljuje za kasting za kultnu seriju koji pronalazi preko interneta…

U velikom stilu

U velikom stilu

Radnja filma GRAD NEUPADLJIVE SVETLOSTI smeštena je u Londonu, a zaplet nastaje kada naizgled jasan slučaj nestale osobe odvodi privatnog detektiva u opasan svet religijskog fanatizma i političkih intriga. POZDRAVI IZ FUKUŠIME je emotivna drama o mladoj Nemici Mari koja beži od svojih neostvarenih snova, a put je odvodi u Japan. Drama sa elementima komedije U VELIKOM STILU govori o trojici penzionera, Viliju, Džou i Alu koji žive zajedno i polako trunu u beskrajno jednoličnim danima, očajnički tražeći način kako da plate zaostale račune i provedu više vremena sa svojim najmilijima. U jednom trenutku odluče da opljačkaju svoju banku kako bi se domogli svog novca.

Po cenu života

Po cenu života

Zanimljiva animirana priča MALI ŠEF govori o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu, a ispričana je iz ugla jednog nepouzdanog naratora, maštovitog sedmogodišnjeg Tima. Ovaj film počinje da se prikazuje 13. aprila, a istog dana u bioskope stižu i naslovi Po cenu života i Paterson. Glavna tema ostvarenja PO CENU ŽIVOTA je, takođe, porodica. Ova priča je, ipak, nešto drugačija, a glavni junaci su razvedeni otac (Chris Pine) i njegov brat, bivši robijaš (Ben Foster) koji izvršavaju niz pljački kako bi sačuvali porodični ranč koji je pod hipotekom, a porodica u dugovima. PATERSON je film o vozaču autobusa koji ima svoju dnevnu rutinu, ali…

Izgubljeni grad Z

Izgubljeni grad Z

Od 20. aprila počinje da se prikazuje IZGUBLJENI GRAD Z o navodnom El Doradu (Gradu Z) koji je opsesija mnogih istraživača, arheologa i pustolova. No svaka ekspedicija koja ga je pokušala pronaći okončala je katastrofom. Istog dana počinju da se prikazuju još dva nova filma – Odjednom tata i Paklene ulice 8.

Paklene ulice 8

Paklene ulice 8

ODJEDNOM TATA je komedija sa elementima drame u kojoj ležerni Samuel uživa u bezbrižnom životu bez obaveza na francuskoj rivijeri sve dok mu Kristin, bivša, ne objavi da je ostala trudna, preda mu devojčicu i nestane! Junaci dobro poznate sage PAKLENE ULICE u svom 8. delu pokušavaju da žive normalnim životom, ali videćemo da li će ih okolnosti “naterati” da ponovo počnu da lutaju svetom.

Smisao života jednog psa

Smisao života jednog psa

Za sam kraj meseca, tačnije od 27. aprila rezervisani su filmovi – Nož u našim leđima, Smisao života jednog psa i Tajni zapis. NOŽ U NAŠIM LEĐIMA je priča o tri generacije porodice Katler, koja živi poput odmetnika u svom anarhičnom uglu jednog od najbogatijih sela Britanije. SMISAO ŽIVOTA JEDNOG PSA je avanturistička tragikomedija kroz koju ćete možda shvatiti šta je u glavi vašeg psa dok mu govorite, kako životinje razmišljaju i kako oni shvataju naše postupke prema njima. Drama TAJNI ZAPIS je šarmantna, briljantna, snažna i prelepa priča o tome kako je moguće imati ceo svet iako zapravo nemate ništa.

Tajni zapis

Tajni zapis

Foto: Promo, IMDb

 

Poslednje vesti
Ne propustite