07.03.2016

Novi hair trend: Polu-podignuta kosa

Mada smo uglavnom usmereni na Instagram, najnoviji beauty trendovi često su mnogo dostupniji na Pinterestu. Zato smo pretražili ovu društvenu mrežu i pronašli najnovije ideje za ovosezonske frizure. Hun ili polu-punđa najvreliji je hair trend za kojim su devojke poludele još krajem prošle godine, a ovog proleća on dobija svoju modifikaciju. S obzirom na to da su se pletenice na velika vrata vratile u modu, polovinu svoje kose možete i uplesti na različite načine. Ako vam ni to nije dovoljno dobro, i volite nešto jednostavnija rešenja, možete jednostavno vezati deo svoje kose u rep. Važno je samo da polovinu kose pustite da slobodno pada.
Prednost ovog trenda je u tome što nema pravila kako ćete vezati kosu, a pogodno je rešenje za sve tipove i dužine kose. Osim toga, možete učiniti da vaša masna kosa izgleda odlično ako napravite ovu vrstu frizure. Za šarmantniji izgled, možete kreirati prirodno talasastu kosu uz pomoć spreja od morske soli.
Mnoge poznate ličnosti poput sestara Olsen, Jennifer Lopez ili Kate Middleton već su prihvatile ovaj trend! I što je najbolje, za ovakvu frizuru vam nije potreban frizer. Prepustite se sopstvenoj mašti i za samo nekoliko minuta dobićete sjajan hair look.


Foto: Pinterest

Poslednje vesti
Ne propustite