10.03.2016

Novi prolećni H&M komadi za ljubiteljke klasike

Došlo je pravo vreme da svoju zimsku garderobu zamenimo prolećnim komadima, a kuća H&M pripremila je nove klasične komade koje ćete moći da nosite tokom prelazne sezone, a u raznovrsnoj ponudi kriju se i bezvremeni modeli za sve “krizne situacije”.

1hm 10316

Bela košulja boho kroja i zanimljivog printa uvek je dobar izbor za sve svakodnevne prilike, dok maksi haljina sa živopisnim šarama odlično fukncioniše i u dnevnim i u večernjim varijantama. Pruge su kao i uvek tokom toplih dana neizbežne, a poslednjih sezona svaka trendi devojka mora da ima i bar jedan par zvoncara.

2hmh 10316

Ležerna crna tunika uz mini suknju ukrašenu perlama savršen je spoj kada želite da stavite noge u prvi plan, dok je za ljubiteljke francuskog chica pripremljena odlična crno-bela kombinacija koju čine maksi suknja, košulja, prsluk i neizbezan šal. Prolećna jakna zanimljivog printa se pak oslično slaže uz skinny jeans.

3hm 10316

H&M preporučuje da ovog proleća pastelne nijanse nosite uz bezvremenu crnu koja se odlično slaže i uz boju senfa, pa će crni jeans uz oker košulju biti pametno rešenje.

4hmh 10316

5hm 10316

Opušteni dugi džemperi odlični su za dame kada nam ne treba jakna, a teget boju kombinujte sa aktuelnim metalik nijansama.
Floralni print je neizbežan ovog proleća, pa će zato tunika na kopčanje od laganog materijala biti vaša odlična “saveznica” za sve dnevne prilike u kojima ne znate šta da obučete, a najbolje se kombinuje uz jeans.

6hm 10316

7hm 10316

Pogledajte u našoj galeriji sve komade koji su vam potrebni za kreiranje ovih trendi outfita, a uverićete se i da su cene veoma pristupačne.


Poslednje vesti
Ne propustite