22.03.2017

Novi revolucionarni proizvodi za anti-age tretman kose

Iz dana u dan, kosa obnavlja snagu, vitalnost i sjaj iz mladosti. Ona stari, baš kao i koža. Ono što su za lice bore, fleke, gubitak elastičnosti i sjaja, za kosu je istanjivanje dlake, isušivanje kože glave, pojava sedih vlasi i beživotan izgled bez sjaja. Za punu metamorfozu kose sa znakovima starenja, brend Phyto kreirao je sveobuhvatan anti-age ritual koji deluje na kožu glave i na mofrologiju vlasi. Cilj ovog tretmana je vraćanje mladalački bujnog izgleda kose.
U potrazi za moćnim sastojcima, Phyto se okrenuo prirodi. Tako su za restruktuiranje i jačanje kose zaduženi polifenoli iz semena grožđa. Za puniju, deblju vlas, peptidi biljnog porekla, hijaluron i kolagen iz akacije. A ovaj snažan biljni revitalizujući kompleks nalazi se u dva Phytodensia preparata: šamponu i masci.
PhytoDensia šampon je bez sulfata i nežno čišti kožu i kosu dajući joj efekat bujne, vazdušaste i meke kose dok PhytoDensia maska obezbeđuje deblju dlaku bez otežavanja i veći volumen kose. Očekivani rezultat tretmana je bujnija kosa koje se postepeno oporavlja i vraća svoju snagu i lepotu.

PHYTODENSIA PLUMPING SHAMPOO

PHYTODENSIA PLUMPING ŠAMPON

PHYTODENSIA PLUMPING MASKA

PHYTODENSIA PLUMPING MASKA

Poslednje vesti
Ne propustite