17.01.2021

Novi serum za negu plave kose koji obnavlja sva oštećenja

Znamo da je nega plave kose jedan od najtežih beauty zadataka jer nakon posvetljivanja dlaka postaje osetljivija, a često i prozirna i beživotna. Ovaj problem odavno je prepoznat u kozmetičkoj industriji, pa je poslednjih godina lansirano stotine različitih preparata za blondine, a osim tradicionalnih proizvoda kao što su šamponi, regeneratori i maske, danas se u igru sve češće uključuju i serumi koji obnavljaju dlaku. Upravo je jedan ovakav proizvod ovog januara lansirao vodeći brend za negu kose Kérastase. U pitanju je nova zvezda njihove Blond Absolu linije – Sérum Cicanuit.

Formula ovog obnavljajućeg noćnog seruma obogaćena je hijaluronskom kiselinom i ekstraktom edelweiss cveta,  koji raste na glečerima Švajcarskih Alpa i odoleva svim vremenskim uslovima. Zahvaljujući ovim snažnim sastojcima, serum pruža sledeće benefite:
Obnavlja do 55% površinskih oštećenja koja su nastala kao posledica posvetljivanja kose
Pruža za 74% više hidratacije 
53% manje ispucalih krajeva
89% manje lomljenja vlasi

Serum se svako veče pre spavanja nanosi (2-4 pumpice) na čitavu dužinu kose i ne ispira se. Preporuka je da se, pre spavanja, napravi pletenica kako bi formula seruma bolje delovala. Osim što obnavlja kosu, ovaj preparat i jako lepo miriše, pa će vas note cveta pomorandže, bergamota i mandarine, odvesti u baštu procvetalog cveća i očaravajućih citrusnih nota.

Naslovna fotografija: Kérastase, @kaja_isdahl
Foto: Instagram, Promo

Poslednje vesti
Ne propustite