08.09.2019

Novi tečni puderi koji su postojani čitavog dana

Kako se leto bliži kraju, potrebne su nam promene u beauty rutini, a osim nešto drugačijih formula za negu lica, s dolaskom prvih hladnijih dana vraćamo se i tečnim puderima sa solidnom prekrivnom moći. Dok su nam u najtoplijem delu godine potrebne lagane formule koje neće opterećivati lice, sada bez straha možemo koristiti jaču šminku čija je baza odgovarajući tečni puder. Make-up podloga ne mora imati najjaču prekrivnu moć, ali mora biti postojana kako bi ostala nepromenjena na licu celog radnog rada.
Tokom jeseni nam je potrebna prijatna formula koja se lako stapa s kožom i koja će prekriti eventualne nedostatke na licu i ujednačiti ten. Ovog puta make-up brendovi lansirali su niz odličnih podloga koje želimo da probamo, a u nastavku pogledajte zbog čega su ovi puderi izazvali toliko uzbuđenje u beauty zajednici.

1tp 8919

Pat McGrath Skin Fetish Sublime Perfection

Poznata holivudska šminkerka lansirala je puder koji su već prozvali majkom svih pudera. Dolazi u 36 raskošnih nijansi i ima srednju prekrivnu moć tako da je idealan za sve dnevne varijante. Veoma je prijatan za kožu i pruža satenski završni efekat dok svetlucavi pigment licu daje svežinu i zdrav sjaj. Osim što prekriva nesavršenosti, ova podloga i neguje lice. Zahvaljujući kompleksu vitamina koje sadrži ojačava barijeru kože, podstiče proizvodnju kolagena i hidrira lice.

2tp 8919

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation

Ako se oko nekog pudera stvorio hype na internetu, onda je to svakako ovaj, za koji je već nedelju dana nakon lansiranja postojala lista čekanja od 17.000 žena. Dolazi u 44 različitih nijansi koje su prilagođene različitim bojama tena. Ovaj puder pruža potpunu prekrivenost i ima mat finiš, ali ne stvara osećaj maske na licu. Vodootporan je i postojan tokom celog dana. Kao i prethodna, i ova formula hrani kožu, pa smanjuje pojavu bora za 22% nakon osam nedelja upotrebe dok istovremeno hidrira lice i pruža 216% više vlage od prosečnog pudera.

3tp 8919

Clarins Everlasting Youth Fluid Foundation SPF 15

Nova formula čuvenog brenda idealna je za sve koji žele da imaju mladoliku i sjajnu kožu. Prekrivna moć je srednja i dolazi u 24 različitih nijansi, a ten je nakon nanošenja blistav. Štiti kožu od spoljnih uticaja, a nakon nekoliko nedelja upotrebe lice postaje zaglađenije i blistavije.

4tp 8919

Fenty Beauty Pro Filt’r Hydrating Longwear Foundation

Rihanna je ovog puta kreirala puder za suvu i normalnu kožu koji pruža srednju do punu prekrivnu moć. U ponudi je 50 različitih nijansi koje su kreirane u skladu s prirodnom bojom kože, a lice nakon nanošenje izgleda potpuno prirodno – bez sjaja ili mat finiša. Briše bore, kao i proširene pore dok istovremeno intenzivno hidrira kožu. Formula je dugotrajna i ostaje nepromenjena na licu tokom čitavog dana.

5tp 8919

M.A.C Studio Fix Soft Matte Foundation Sticks

Najprodavaniji tečni puder brenda M.A.C – Studio Fix, sada dolazi u novoj verziji odnosno u stiku. Za razliku od originala, ova formula pruža srednju prekrivnu moć i odlična je za dnevne prilike, kao i za ljubitelej minimalnog make-upa. Postoji 33 različitih nijansi, a puder ostaje na licu 24 sata. Koža je nakon nanošenja glatka i hidrirana, a mat finiš je mekan tako da koža izgleda prirodno.

Naslovna fotografija: @gouldhallie, @maccosmetics
Foto: Instagram, Promo

Poslednje vesti
Ne propustite