28.02.2017

Obeležen prvi rođendan Instagram bloga Momsters

U prijatnoj atmosferi splava Kozro ovog vikenda organizovana je proslava prvog rođendana Instagram bloga Momsters (@momsters) autorke Sare Oster Rokvić. Tom prilikom, nekoliko desetina mama družilo se uz tortu i osvežavajuća pića u periodu između 5 i 8h popodne – posle ručka, a pre spavanja njihovih mališana. Profil Momsters poslednjih 12 meseci izazvao je pravu malu revoluciju među mamama i postao njihovo omiljeno mesto za razmenu iskustava, a postovi koje postavlja autorka uvek su propraćeni praktičnim i stručnim savetima koji se lako mogu primeniti.

6m 28216

4m 28217

Drugu godinu rada, Sara započinje uvođenjem malih novina zahvaljujući kojima će se još više približiti mamama. Naime, od ovog četvrtka (2.3.2017), pa svakog narednog, sa početkom od 20h biće organizovana Live druženja sa doktorima na Instagramu. Svake nedelje biraće se druga tema, a u skladu sa njom i gostujući lekar. Prva gošća biće pedijatar Snežana Tomić, a sve zainteresovane mame imaće priliku da joj postavljaju pitanja i na taj način reše svoje nedoumice.

2m 28217

U planu je i inteziviranje Momsters seminara koji će se po tradiciji održavati u Mikser House-u, a prvo naredno druženje zakazano je 25. marta. Na nagovor mama koje prate njen rad, autorka će lansirati i različite proizvode sa logom svog brenda tako da najveća iznenađenja tek slede. 

1m 28217

3m 28217

5m 28217

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite