29.09.2015

Obsessive Compulsive: Torbe koje imaju karakter

U eri masovne proizvodnje i globalizacije, najveći je luksuz biti jedinstven i izvdvojiti se ličnim stilom iz uniformisang okruženja. Asesoari su oduvek bili najbolji način da pokažemo svoju autentičnost, pa vam zato danas predstavljamo novi sarajevski brend torbi Obsessive Compulsive.

1 p t 29

Iza ove originalne modne priče stoji kreativna Arnela Brkan koja dizajnira jedinstvene kožne torbe. Svi proizvodi koji izlaze iz njene kreativne radionice su 100% hand made – od prvih skica na papiru, preko krojenja i šivenja do konačnog proizvoda. Za izradu je zadužen vrhunski majstor Ibrahim Lazović koji odlično poznaje sve tajne svog zanata.

2p t 29

Sve torbe izrađene su u potpunosti od kože i unikatne su. Tako svaki model ima svoj karakter i nosi određeni stav kojim se odvaja od drugih.
Prva kolekcija sa potpisom Obsessive Compulsive uvela je novine u dizajnu na regionalnoj modnoj sceni i ponudila na tržištu komade autentičnog dizajna. Koža kao materijal takođe nosi posebnu poruku. Osim što su torbe od ovog materijala najboljeg kvaliteta, koža je uvek na neki način živa jer se oblikuje po našim merama i trpi sve “deformacije” i upravo joj to daje posebnost i čine je specifičnom. Komad koji nosimo zapravo poprima naš karakter.

3p t 29

– Volim da mislim da svaka torba ima delić mog karaktera. Ideja mi je da oživim tradiocionalnu izradu kože tako što ću joj dati novi, savremeni dizajn – kaže dizajnerka.
Ona svojim brendom Obsessive Compuslive šalje jasnu poruku devojkama: “Nemojte govoriti da ste drugačiji – budite drugačiji”.

4p t 29

5p t 29

7p t 29

8p t 29

Foto: Facebook

Poslednje vesti
Ne propustite