09.12.2015

Od Joan Smalls do Beyonce: Beauty saveti svetskih zvezda

Make-up trikovi i korisni saveti za negu kože i kose čini se da nikada nisu bili dostupniji, ali na kraju dana, svi mi samo želimo efikasne rezultate uz uštedu vremena. Mali beauty trikovi i te kako umeju da olakšaju svakodnevicu. Zato svetske zvezde rado posežu za neobičnim rešenjima koja im otkrivaju najbolji svetski šminkeri, frizeri ili dermatolozi. Surfovali smo internetom i upravo takve savete vam donosimo u nastavku:

Anja Rubik

1p s 21915

Poznati model po potrebi povećava svoje usne uz smeđu kremastu senku. Ovaj trik otkrila joj je poznata šminkerka Wendy Rowe. Ona tankom četkicom nanese smeđu senku tik iznad ruba usne i na taj način ih učini vizuelno većim.

Rosie Huntington-Whiteley

2p s 21915

Poznata po tome da uvek ima odličnu frizuru i odličan volumen kose, Rosie Huntington-Whiteley tvrdi da je tome zaslužna njena navika da uveče pere kosu, a potom je pokupi u punđu na vrhu glave i tako prespava. Kada se probudi iznova oblikuje frizuru, a zahvaljujući podignutoj kosi, uvek ima sjajan volumen.

Julianne Hough

3p s 21915

Američka pevačica i plesačica ima odlično rešenje za akne. Ona nikada ne stiska bubuljice jer je crvenilo kasnije teško prekriti šminkom već kada oseti da će joj izaći akna uzme kocku leda i masira kritično mesto. Niska temperatura odmah umiri kožu, a bubuljica se povuče.

Joan Smalls

4p s 21915

Jedan od najangaživanijih modela današnjice tvrdi da je najbolja stvar koju je naučila zahvaljujući svom poslu da ne mora da koristi make-up proizvode samo za ono za šta su namenjeni. Tako umesto rumenila, ona najčešće na obraze stavlja ruž u boji breskve.

Beyoncé

5p s 21915

Oueen Bey voli da na svoje trepavice nanese balsam za usne, a da ih potom uvije. Zahvaljujući ovom triku, ona govtovo nikada privatno ne koristi maskaru.

Lucy Hale

6p s 21915

Ova dama ima savršeno rešenje u borbi protiv suvih krajeva na kosi. Naime, ona redovno prska termalnu vodu za lice na kosu što je čini hidriranom i glatkom.

Poslednje vesti
Ne propustite