25.11.2019

Održan četvrti beogradski Wisky Fair

Četrvrti Wisky Fair održan je proteklog vikenda u Beogradskom marketu, a tokom dva dana trajanja manifestaciju je posetilo više od 3 hiljade posetilaca koji su uživali u dobroj atmosferi i degustaciji omiljenog pića. Okupljeni su imali priliku da probaju više od 100 različitih vrsta zlatnog napitka – od klasičnih škotskih viskija do egzotičnih ukusa koji dolaze iz azijskih zemalja, a imali su priliku da isprobaju i koktele s viskijem koje su pravili najbolji beogradski koktel majstori.

5WF7

Kao i do sada, program je bio podeljen na dnevni i večernji. Dok su se tokom dana održavala predavanja i radionice na kojima su poznavaoci viski kulture zainteresovane bliže upoznali sa istorijom, razlikama među vrstama viskija i pojasnili im kako da iskoriste maksimum iz svake čaše ovog pića, u fokusu večernjeg programa bila je degustacija viskija uz dobru muziku i žurku do kasnih sati.

8WF12

Whisky Fair jedinstvena je prilika da posetioci probaju i nabave viski brendova koji se nalaze samo u specijalizovanim prodavnicama pića, kao i one kojih nema na našem tržištu. Ukoliko volite viski, a propustili ste sajam, u petak 29. novembra u Beogradskom marketu će se održati Aukcija otvorenih flaša, kada ćete načete flaše rekih vrsta viskija imati priliku da kupite po mnogo nižim cenama.

3WF5

1WF1

2WF2

4WF6

6WF9

9WF10

Foto: Dejan Živadinović

Poslednje vesti
Ne propustite