24.12.2019

Održana tradicionalna humanitarna revija za decu Prihvatilišta

Tradicionalna humanitarna modna revija za decu Prihvatilišta održana je sinoć u Skupštini grada Beograda, u organizaciji agencije Fabrika i uz podršku kompanije Fashion Company. Kao i prethodnih godina, štićenici ove ustanove pisali su pisma Deda Mrazu, u kojima su otkrili šta bi voleli da dobiju za Novu godinu, a organizatori događaja ispunili su im želje. Paketiće sa poklonima, na samom događaju, uručile su im njihove omiljene poznate ličnosti – Branka Pujić, Jana Milić Ilić, Viktor Savić, Vuk Kostić, Ana Kokić, Dijana Đoković, Baka Prase…

1 h revija

Modna revija održana je u Skupštini grada Beograda

– Drago nam je što smo imali priliku da mališanima koji borave u Prihvatilištu ostvarimo novogodišnje želje i obezbedimo poklon paketiće. Želeli smo kroz današnje druženje da podržimo decu da veruju u sebe i hrabro slede svoje snove – izjavila je na događaju Iva Kulić, direktorka marketinga kompanije Fashion Company.

2 h revija

Vuk Kostić i Viktor Savić

Pored poznatih ličnosti velikog srca, koje su se našle u ulozi Deda Mraza, događaju su pristustvovali i brojni donatori i predstavnici medija. Oni su imali priliku da uživaju u modnom defileu, nakon kog je usledila dodela paketića.

4h Branka Pujic

Branka Pujić

5h Ana Kokić (1)

Ana Kokić

6h Jana Milić Ilić (1)

Jana Milić Ilić

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite