22.02.2017

Olivia Culpo voli H&M: 15 besprekornih komada švedskog brenda

Nekada se znalo – da bi žena bila dobro obučena, morala je u svom garderoberu da ima kvalitetne i skupe komade sa potpisom proverenih proizvođača. Danas, u doba modne demokratije, sve se promenilo. Čak i najveće ikone stila slede mix & match pravilo, pa ih neretko viđamo u krpicama high street brendova koje vešto kombinuju sa dizajnerskom torbom ili sunčanim naočarima.
Poslednju u nizu lekcija da za dobar stajling nije potrebno izdvojiti velike svote novca dala nam je Olivia Culpo. Američka glumica, model, Miss USA i TV voditeljka objavila je juče fotografiju na svom Instagram profilu, a u njenom stajlingu dominantnu ulogu “odigrala” je košulja u viktorijanskom stilu sa potpisom brenda H&M. Poznata Njujorčanka ovaj romantični komad vešto je ukomponovala sa crnim farmerkama i cipelama uz Céline torbu kao glavni aksesaor.
Njen primer podstakao nas je da napravimo malo istraživanje, a na oficijelnom Instagram profilu H&M-a pronašli smo mnogo odličnih predloga za prolećne outfite od kojih nam se najviše dopao onaj sa vinyl suknjom A kroja. Kako garderoba švedskog giganta nije samo skrojena po pravilima poslednjih modnih diktata već njihove pristupačne krpice vrlo često izgledaju veoma skupoceno, zavirili smo u prolećnu kolekciju i pronašli 15 besprekornih komada koje bi sigurno ponela svaka IT devojka. I ne samo da prate poslednje trendove, ovi modeli se ne razlikuju mnogo od onih sa potpisom velikih dizajnerskim kuća.


Foto: Instagram/@oliviaculpo, @hm; Promo

Poslednje vesti
Ne propustite