07.03.2017

Omiljene patike Gigi Hadid od sada i u Srbiji

U saradnji sa supermodelom Gigi Hadid i čuvenim reperom Kendrick Lamarom, Reebok predstavlja novo lice legendarne patike za tenis Club C iz 1985. godine. Club C je zbog svog minimalističkog stila više od 30 godina bila omiljena patika među sportistima, kako na terenu, tako i van njega, a danas je nezamenljiv Classic model koji oduševljava nove generacije. Od nastanka do danas, Club C je izbor ljudi čiji stil odiše samopouzdanjem i kreativnim potencijalom.

2g 7317

Nova ženska kolekcija “Diamond Pack” izrađena je od premium kože diskretnog sjaja i dolazi u crnoj, beloj i nijansi žita, a posebnu pažnju privlači glitter detalj na peti. Gigi savršeno oslikava sve ono što predstavlja nova Reebok kolekcija, dodajući svemu tome svoj jedinstveni stil i donoseći izgled mlade, samouverene i energične osobe, što je ujedno i neizostavni deo dugogodišnjeg identiteta i nasleđa Club C patike.

3g 7317

Sa druge strane, jednostavna i vanvremenska Club C silueta je Kendrickova omiljena patika još od srednje škole. Čuveni reper poznat po jedinstvenom stilu izražavanja, savršeno oslikava kontinuirani razvoj patike i smelu budućnost Club C modela. Autentični izgled muške siluete osvežen je modernim detaljima, zbog čega kolekcija za proleće/leto 2017 i Club C 85 TG dobija nešto luksuzniji, sportski izgled i postaje neizostavni deo muškog stajlinga.

4g 7317

5g 7317

Poslednje vesti
Ne propustite