23.04.2021

Omiljeni komad Kate Moss i Sienne Miller vraća se u velikom stilu

Ukoliko bi ugrubo trebalo da opišemo modna dešavanja u proteklih godinu dana možemo reći da su se superorno izdvojila tri trenda. Prvi i najdominantniji bio je povratak loungewear odeće, u drugoj kategoriji izdvojili su se klasični komadi, poput bele košulje, jeansa ili pletiva, a važno mesto zauzeli su i trendovi iz 90-tih, kojih poslednjih sezona ne možemo da se zasitimo. Zato nas i ne čudi što se kao jedan od prvih it komada za proleće izdvojio prsluk inspirisan muškom modom, kakav su na kraju prošlog i početku novog milenijuma obožavale Kate Moss, Sienne Miller i Gwyneth Paltrow.

@stephaniebroek

@jen_wonders

Ovaj komad već se našao u ormarima mnogih influenserki, koje su nam pokazale da postoji mnogo načina da nosimo atraktivan i efektan prsluk. Dok će za vreme proleća odlično izgledati ispod trenč mantila ili blejzera, s dolaskom toplijih dana može biti savršena alternativa klasičnoj majici. Tada ćemo ga nositi u paru s farmerkama, šortsevima ili mini suknjama, a u kombinaciji s pantalonama u istoj boji dobićemo idealan smart casual outfit.

@lindatol_

@smythsisters

Kada govorimo o aktuelnoj ponudi ovih komada, moramo priznati da je mnogo veći izbor u kolekcijama dizajnerskih brendova, a posebno je popularan bež model brenda Frankie Shop koji sve češće gledamo na Instagramu. Međutim, iako ne raspolažete dovoljno velikim budžetom da biste mogli da priuštite dizajnerski prsluk, u high steet ponudi možete pronaći odlične alternative, a sigurni smo da će u narednim nedeljama ta ponuda postati još bogatija.

MANGO,
cena: 3.990 din.

MANGO,
cena: 3.990 din.

ZARA,
cena: 4.990 din.

ZARA,
cena: 3.290 din.

ZARA,
cena: 3.290 din.

FRANKIE SHOP,
net-a-porter.com

GABRIELA HEARST,
net-a-porter.com

CHLOÉ,
net-a-porter.com

DE LA VALI,
net-a-porter.com

BOUGUESSA,
net-a-porter.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @jen_wonders
Foto: Instagram, Promo

Poslednje vesti
Ne propustite