05.11.2019

Omiljeni tretman sestara Kardashian sada je dostupan i kod nas

Negde u svetu na svakih 15 sekundi uradi se po jedan HydraFacial tretman, a tokom prošle godine čak 2 miliona tretmana zakazano je samo u SAD, što je više od ukupnog broja apliciranih botoks injekcija, koje su do skoro bile najtraženija estetska intervencija u toj zemlji. Tretman obožavaju sestre Kardashian, gotovo sve holivudske glumice, a čak ni Hilary Clinton nije odolela ovom trendu.
Šta je HydraFacial tretman?
Reč je novoj generaciji tretmana koja se vrši istoimenim najmodernijim medicinskim aparatom. Ova usluga sada je dostupna i kod nas ekskluzivno u Estetsko-medicinskom centru Beauty & Me, a tokom tretmana koji traje oko 45 minuta lice se temeljno čisti, radi se eksfolijacija odnosno piling, a na kraju se koža hrani negujućim serumima.

1hf 51119

Na koji se način čisti koža?
Za čiščenje kože koriste se specijalni abrazivni nastavci koji su prilagođeni svim tipovima kože, pa čak i najosetljivijoj, a nakon tretmana nema crvenila i drugih neželjenih efekata. Postupak je potpuno bezbolan i prijatan, a oni koji su imali priliku da isprobaju ovaj tretman upoređuju ga s laganom masažom lica.
Tretman je personalizovan
Nakon što se lice temeljno očisti i uradi blaga eksfolijacija kojom se skidaju izumrele ćelije, sledi ubacivanje aktivnih supstanci u kožu, koje se biraju u odnosu na potrebu klijenta. U skladu s tim ovaj tretman pogodan je za osobe svih generacija i svih tipova kože. Podjednako je efikasan za tinejdžere koji imaju akne, odrasle osobe s miriserima i bubuljicama, one koji imaju fleke od sunca i druge hiperpigmentacije, zatim one koji žele da ublaže svoje bore i podstaknu proizvodnju kolagena…

2hf 5111

Odobren od strane nezavisnih dermatologa
Mnogi ugledni svetski dermatolozi dali su svoje najbolje preporuke za HydroFacial tretman, a na dugačkoj listi našla su se i imena poput: Sameer Bashey sa Univerziteta Južna Kaifornija, Zoe Diana Draelos s Univerziteta Djuk, Anne Chapas, Shereene Idriss, Arash Akhavan i Ellen Marmur, dermatolozi u Medicinskom centru Mount Sinai u Njujorku, Tresa Acosta iz njujorškog medicinskog centra Marmul…
Svi oni tvrde da je medicinski aparat kojim se vrši ovaj tretman toliko savršen da je svejedno da li ćete svoj HydraFacial zakazati u najmodernijem medicinskom centru na Petoj aveniji ili u ordinaciji na Tibetu. Dobri rezultati neće izostati.
Rezultati su odmah vidljivi
Nije bitno da li ste HydraFacial tretman radili da biste uklonili akne, fleke ili ublažili bore, rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a tekstura kože je znatno bolja. Neželjeni efekti poput iritacija ili perutanja kože ne javljaju se nakon ovog tretmana, naprotiv, lice dobija mladalački sjaj, pa mnoge velike zvezde rade HydraFacial tretman pred odlazak na crveni tepih.

4hf 51119

5hf 51119

6hf 61119

Tretman HydraFacial kod nas je dostupan samo u Estetsko-medicinskom centru Beauty & Me
Adresa: Patrijarha Varnave 22 (Beograd)
Telefoni: 011/406-3447
069/355-3555
Instagram: @beautyandmebeograd
Facebook:
 Beauty&Me Beograd

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite