12.10.2016

Ona je rekla NE makeupu: Sve tajne nege Alicie Keys

Kada se nedavno najpre na finalu “Lige šampiona”, a potom i na dodeli “MTV” nagrada i zabavi Toma Forda u okvoru Njujork Fashion Weeka pojavila bez makeupa, američka pevačica Alicia Keys iznenadila je čitav svet. Muzička zvezda donela je odluku da kaže NE šminki, pa ćemo je tako i ubuduće gledati u njenom prirodnom izdanju. Međutim, iako ne koristi puder ni maskaru, njen izgled ipak zahteva predanu negu. Besprekoran ten Alicia duguje šminkerki Dotti koja je sve detalje o prirodnom izgledu pevačice podelila sa W magazinom. Zapravo se radi o režimu koji svi mogu odraditi kod kuće i koji je vrlo jednostavan, a izgleda ovako:
Prvi korak do prirodnog sjaja skriva se u zamrzivaču.
– Trenutno koristimo led kako bi učvrstili kožu i poboljšali cirkulaciju – otkrila je njena šminkerka koja tom metodom postiže željeni zdravi sjaj kože.
Drugi korak uključuje još jednu stvar koju možete naći u svojoj kuhinji – krastavac. Narendajte krastavac sa korom i nanesite ga sve od obrva pa do područja ispod očiju, a ako imate vremena možete ga rasporediti i po celom licu.
U pravilnoj negi kože vrlo su važna i ulja.
– Ljudi ih se boje jer misle da će im zamastiti ten, ali ona nam uvek trebaju – naglasila je Dotti i otkrila kako Alicija koristi čisto ulje jojobe i tonik za čišćenje na bazi ulja. Za još bolje rezultate možete koristi maske sa probiotikom ili one na bazi bilja.
Nakon što je koža pripremljena, Dotti vodi računa da dobro oblikuje Alicijine obrve, a za kraj na njeno lice nanese anti-age serum.

1ak-131016

Foto: Instagram/aliciakeys

Poslednje vesti
Ne propustite