nas k 15419
16.04.2019

Osam najboljih korektora pristupačnih cena

Šminkeri su se složili da ukoliko bi morali da izaberu jedan proizvod koji je najdelotvorniji i najneophodniji jednoj ženi, to bi bio korektor. Ovo je proizvod koji čini čuda za našu kožu zahvaljujući kome možemo izgledati sveže i posle neprospavane noći, ali i prilično dobro možemo prekriti sve nepravilnosti na koži. Ono o čemu trebamo da vodimo računa jeste da isti korektor ne može da prekriva podočnjake i akne, odnosno jako je mali broj njih koji se koriste za obe namene. Zato je najbolje da u svom neseseru imate dva korektora.

poster.original.1004x0-680x430

Mi ovog puta fokus stavljamo na korektore koji se koriste za područje oko očiju, a većinu ovih formula možete koristiti i kako biste konturisali nos ili blago posvetleli delove lica na koje inače stavljate hajlajter.
Pored dobro poznatih formula koje stižu iz kuća kao što su NARS ili YSL Beauty, na tržištu postoje i odlični drogerijski korektori koji se po kvalitetu ne razlikuju mnogo od high end favorita. Narednih osam proizvoda pristupačnih cena, odličan su izbor, a neki od njih već su stekli kultni status. Zato ih biraju vodeći make-up artisti u čijim se torbama nalaze samo proverene formule.

MAYBELLINE NEW YORK AGE REWIND KOREKTOR, cena: 879 din.

2k 15419

Kada govorimo o kultnim korekrorima, ovaj je definitivno prvi na listi i to ne samo među drogerijskim proizvodima već je konkurent i korektorima najprestižnijih svetskih beauty kuća. Kremasta formula savršeno prekriva podočnjake, veoma je lak za aplikaciju, a sadrži i goji bobice koje neguju kožu.

MAYBELLINE NEW YORK FIT ME KOREKTOR, cena: 599 din.

3k 15419

Ovaj proizvod možda nije popularan kao njegov prethodnih, ali je jako efikasan. Formula je nešto blaža te je odlična za sve koji vole prirodan look. Zapravo je glavna prednost ovog proizvoda što se stapa sa kožom i gotovo je neprimetan.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP KOREKTOR CAN’T STOP WON’T STOP, cena: 1.109 din.

1k 15419

Novi adut brenda NYX dostupan je u 24 veoma pigmentovane nijanse, a osim za prekrivanje podočnjaka, odličan je i za konturisanje. Lagana formula ima odličnu prekrivnu moć i mat finiš koji traje 24 sata.

L’OREAL PARIS INFAILLIBLE MORE THAN CONCEALER KOREKTOR, cena: 1.199 din.

4k 15419

Ovaj korektor je takođe novitet koji stiže iz kuće L’oreal Paris. Slično kao prethodni proizvod, može se koristiti i za konturisanje, pa čak i umesto pudera. Ima odličnu prekrivnu moć što je njegov glavni adut, a izgleda potpuno prirodno na koži.

L’OREAL PARIS TRUE MATCH KOREKTOR, cena: 999 din.

5k 15419

True Match kolekcija već godinama je omiljena među svima koji vole prirodni make-up. Ovaj korektor ima sličnu formulu kao i Fit Me! iz Maybellinea – laganu i neprimetnu na kožu. Njegova prekrivna moć je srednja i ne može baš izbrisati s vašeg lica neprospavanu noć.

​​​​​​​AURA TEČNI KOREKTOR TOUCH UP PRO, cena: 485 din.

6k 15419

Ovo je definitivno jedan od najefikasnijih drogerijskih korektora. Ima visoku moć prekrivanja i završni mat efekat, a koža nakon upotrebe postaje glatka i izgleda sveže.

REVLON COLORSTAY KOREKTOR, cena: 1.109 din.

7k 15419

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, ovaj korektor prekriva sve nedostatke i postojan je na koži 24 sata. Formula je nešto jača, ali ne i preterano teško te se lako stapa s kožom.

RIMMEL LASTING FINISH BREATHABLE KOREKTOR, cena: 879 din.

8k 15419

Ovaj dugotrajan korektor srednje prekrivne moći odličan je za svakodnevnu upotrebu. Zahvaljujući aplikatoru lako se nanosi i postojan je na koži.

Poslednje vesti
Ne propustite